Quantcast

Pagalbos šauksmas: ugnis jauną šeimą paliko be namų

  • Teksto dydis:

Šiomis savaitėmis šalis patiria eeilinį išbandymą dėl koronaviruso grėsmės, o jaunai kauniečių šeimai likimas nepagailėjo dar ir gaisro.

Ugnis namą, kuriame buvo ir jų butas, prarijo vakar vakare.

„Rašau prašydama pagalbos. Šią naktį (kovo 28) Kaune sudegė mūsų namai. Išgelbėti pavyko tik pirmą aukštą, tačiau ir jis visas sulietas vandeniu. Šiuo metu glaudžiamės pas močiutę. Kas galite padėkite“, – rašė nelaimės užklupta Jurgita Zinovjeva.

Ji neslėpė, kad prašyti aplinkinių pagalbos yra nemalonu. „Bet nėra kitos išeities. Labiausiai reiktų drabužių mergaitei (nes šiuo metu nedirba jokios parduotuvės). Reiktų mergaitei rūbų, ūgis 104-110. Batų dydis 27“, – nurodė moteris.

Sekmadienį vakarop moteris informavo, kad atsiliepė daug neabejingų žmonių. „Ačiū jums visiems už pakalbą. Gavome rūbelių labai daug“, – teigė kaunietė. Tačiau dar reikia nemažai kitokios pagalbos, kad šeimos gyvenimas grįžtų į buvusias vėžes.

Kauno ugniagesių paros įvykių suvestinėje nurodoma, kad pranešimas apie gaisrą Jurbarko g. gautas 21.34 val.

„Namo stogas degė atvira liepsna. Namas medinis, vieno aukšto su mansarda, stogas dvišlaitis, dengtas skardos danga. Nudegė ir buvo nuardyta dalis stogo konstrukcijų. Išdegė mansardoje įrengtos gyvenamosios patalpos. Vandeniu sulieti namų apyvokos daiktai ir gyvenamieji kambariai pastato pirmame aukšte. Dūmų detektorių namuose nebuvo. Pastatas padalintas į du butus“, – nurodo ugniagesiai gelbėtojai.

Įvykio aplinkybės tiriamos.


Visi, norintys padėti šeimai, tai gali padaryti pervesdami pinigus:

Gavėjas: Jurgita Zinovjeva

Sąskaitos numeris: LT867300010138377835 (Swedbank)

Mokėjimo paskirtis: parama po gaisro

Telefono numeris: +37064707728



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ech

Ech portretas
Uzdirbu mažiau negu minimumą,nes negaliu dirbt pilnu etatu,bet namukas draustas, viso 28 EUR kas trys mėnesiai įmoka.....

vildas

vildas portretas
statos namus, o keliu eu pagaili draudimui ir turto apsaugai, bus pamoka

reikia laiku rupintis

reikia laiku rupintis portretas
namus ir turta butina draustis, o ne ubagauti prasant pagalbos is ubagu
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių