Quantcast

Pačiame Kauno centre – sėkminga specialiųjų tarnybų operacija

  • Teksto dydis:

Vėlų šeštadienio vakarą, artėjant vidurnakčiui, į patį Kauno centrą sulėkė specialiosios tarnybos.

Veiksmas I. Kanto gatvėje prasidėjo apie 23.40 val. Netoli sankirtos su Kęstučio gatve buvo užtvertas pravažiavimas, nes į nelaimės vietą atvyko net kelios ugniagesių gelbėtojų autocisternos, kurioms reikėjo vietos.

Netrukus veiksmo vietoje pasirodė ne tik pareigūnai, bet ir greitoji medicinos pagalba.

Vieni ugniagesiai gelbėtojai, pasitelkę autokopečias, kilo į antrą vieno čia esančio pastato aukštą. O kiti jau buvo patekę į įvykio epicentru tapusį butą.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno ugniagesių gelbėtojų atstovas, sustreikavo daug sveriančio žmogaus sveikata. Jo išnešti paprastuoju būdu nepavyko, todėl teko ieškoti išeičių.

Žmogaus gelbėjimo operacija pavyko sėkmingai – iš antro aukšto pro buto langą nelaimės ištiktas žmogus buvo iškeltas ir atiduotas į medikų rankas.

Redakcijos nuotr.

Belieka tik padėkoti visuomet į pagalbą atskubantiems specialiųjų tarnybų atstovams už operatyvų ir puikiai koordinuotą darbą. O nelaimės ištiktam piliečiui palinkėti sveikatos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ne šiaip sau Priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pagal pasitikėjimą aukščiausioje vietoje

Gerai

Gerai portretas
Kad sieno nereikėjo greut

Pilietis

Pilietis portretas
Kaip dramatiškai pristatyta antraštė. Tai jokia naujiena, tai daugelio miesto gyventojų, turinčių ligonius su didesniu svoriu, ypač slaugomus kasdienybė....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių