Quantcast

Paaiškėjo, kas įvyko Neveronyse: padangos nuleidimas grįžtant iš svečių nebuvo atsitiktinis?

  • Teksto dydis:

Neveronių seniūnė, teigdama, kad trečiadienio vakaro išpuolis, kuriuo pradedamos tos paros Policijos departamento suvestinės, neturi nieko bendro su pakankamai saugaus jų kaimo gyventojais, buvo teisi. Aiškėja, kad tokiu būdu bandyta aiškintis santykius po giminaičių susiėjimo kaimyniniuose Karčiupio, kurie jau priklauso Kaišiadorių rajonui, soduose.

Kaip jau rašyta, anot Policijos departamento, tą vakarą, apie 21 val., Kauno rajone, Neveronyse, konflikto metu peiliu buvo sužaloti vyras ir moteris. 1990 m. gimęs nukentėjusysis paguldytas į vieną Kauno ligoninių. Ten pat buvo nuvežta ir 1993 m. gimusi moteris, kuri, suteikus jai būtinąją pagalbą, išleista gydytis ambulatoriškai.

Kadangi vyro būklė, anot medikų, sunki, bet stabili, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo, už kurį gresia laisvės atėmimas iki dešimties metų.

Šiuo išpuoliu įtariamas 1989 m. gimęs įtariamasis buvo sulaikytas po pusės paros – šiandien, apie 9.30 val., su Neveronimis besiribojančio, tačiau jau Kaišiadorių rajone esančio Karčiupio kaimo soduose. Kaip teigta, ne savo gyvenamoje vietoje, nors taip pat yra ją deklaravęs šiame kaime.

Sulaikymo, kuris, anot policijos, apsiėjo be incidentų, metu šis jau 11 kartų teistas asmuo, išleistas į laisvę prieš devynis mėnesius – 2021-ųjų pabaigoje, buvo blaivus.

Asociatyvi M. Karaliaus, J. Kalinsko/BNS nuotr.

Tarp jo teistumų – Baudžiamojo kodekso straipsniai, numatantys atsakomybę už vagystes, nusikaltimus, susijusius su narkotikais, bei pasipriešinimą pareigūnams. Pastarasis, kol kas paskutinis jo teistumas, susijęs su įvykiu įkalinimo įstaigoje, kurioje jis atliko paskutinę jam teismo skirtą bausmę.

Aiškėja, kad peilio dūriais pasibaigęs konfliktas įvyko nukentėjusiesiems, kurie yra sugyventiniai, grįžtant iš Karčiupio sodų, kur svečiavosi pas giminaičius, į namus kitame Kauno rajono gale esančioje Užliedžių seniūnijoje. Neveronyse jie buvo priversti sustoti, nes nuleido jų automobilio padangą.

Panašu, kad su tuo gali būti susijęs netrukus įvykio vietoje pasirodęs būsimas įtariamasis sugyventinių sužalojimu. Jis atsivijo būsimas savo aukas dviračiu. Nukentėjusi moteris yra jo sesuo.

Įvykus konfliktui tarp vyrų, pasibaigusio peilio dūriais, užpuoliko sesuo pabėgo. Ir išsikvietė telefonu pagalbon kaimynus.

Dėl ko įvyko šis kruvinas konfliktas, pareigūnai dar aiškinasi. Tačiau jau apsispręsta, kad bus kreipiamasi į teismą dėl įtariamojo juo suėmimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kokiu velniu tas briuseimas kisasi i kitu saliu gyvenima kai priedo dar ardo musu gyvenimus varyt lauk nes savavaliskai iremintas ir su prezidentu nesiskaito su visa piss saika ===

taigi zarnaliuga raso 2012 metais

taigi zarnaliuga raso 2012 metais portretas
kada buvo paleistas is cypes --buvo blaivus ...o dabar po DEVYNIU menesiu 2o22 metais jau su peiliu svaistesi nes y ,,,kepala ,, alhogolis smoge...

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi čia Kauno Diena, čia nėra rimtų žurnalistų....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių