Quantcast

Operacija Aleksote: rastas didelis kiekis karfentanilio, sulaikytos dvi romės

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities policija balandžio pabaigoje per kratas Aleksote aptiko didelį kiekį pavojingos sintetinės narkotinės medžiagos, kaip įtariama, karfentanilio.

Kaip antradienį skelbiama policijos pranešime, atliktų kratų metų rasta apie 607 gramai šios medžiagos, taip pat grynųjų pinigų. Jie galimai gauti už narkotikų pardavimą.

Pareigūnai sulaikė dvi 30-ies ir 56-erių romų tautybės moteris. Joms skirtos kardomosios priemonės – suėmimai dviejų mėnesių laikotarpiui. Abi moterys jau buvo žinomos policijos pareigūnams.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki 15 metų.

Kauno policijos nuotr.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento duomenimis, karfentanilis yra pavojingesnis nei morfinas ir fentanilis.

„Šis naujasis opioidas verčia susirūpinti dėl keliamos didelės perdozavimo rizikos ir dėl perdozavimo sąlygotų mirties atvejų, netgi tarp patyrusių opioidų vartotojų“, – rašoma pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linksmoji Jadzė

Linksmoji Jadzė portretas
Girdėjau, kad roma\romi yra naudojami tik čigonų vyrams nusakyti . Su pasigėrėjimu vis stebiu, kaip darbščios čigonikės reklamuoja prie stoties tabako gaminius .O kiek daug jų yra su moksliniais vardais , magistrų , docentų , bakalaurų ,.......visuomenės veikėjų, dvasingų labdaros organizatorių.....influenserių.....

senas kavenskas

senas  kavenskas portretas
ar tikrai - romės ir narkotikai ??? kažkas neįtikėtino ... ar taip gali būti ? netikiu ...tikrai nesuderinami dalykai ... čia tas pac , jei žydas dirbtu per šabą ... gerb. KD pasitikslinkite gautą info ! aaaa... romės ! aš pagalvojau , kad čigonės ... tada viskas ok ! romės narkota neprekiauja .

Haris

Haris portretas
Hariso gatvės kas nežino, taksistai neveža jau narkomanų tenai. Ko policija tiek ilgai laukė, neaišku. Matyt nustojo už stogą mokėti čigonai
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių