Quantcast

Nuo tarnybos nušalinti trys Kauno pareigūnai: įtaria, kad iš vairuotojo paėmė kyšį

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto valdybos Korupcijos tyrimų skyriuje pirmadienį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kyšininkavimo.

Tyrimas pradėtas gavus informacijos, kad pareigūnai, vykdydami tarnybines pareigas, sekmadienį, gegužės 24-ąją, Kėdainių rajone iš automobilio vairuotojo, galimai pažeidusio Kelių eismo taisykles, galimai tiesiogiai paėmė 150 eurų dydžio kyšį.

Pranešimai apie įtarimus padarius šią nusikalstamą veiką įteikti trims Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnams. Pareigūnai, kaip teigiama Kauno apskrities policijos pranešime, nušalinti nuo tarnybos. Pareigūnų darbo stažas – 17 metų, 5 metai bei 19 metų.

Kauno apskrities VPK vadovybė akcentuoja, kad neteisėti pareigūnų veiksmai netoleruojami ir vertinami principingai. Vidaus kontrolės priemonės Kauno apskrities policijoje nuolat vykdomos ir ateityje toliau bus aktyviai atliekamos, pažymima pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Srzeantas

Srzeantas  portretas
Oi bl ir vel Boltistu gretos padides ir vel lys i taxi sustojimus

Mariakas

Mariakas portretas
Bausti griežtai tuos parazitus, jeigu prisiekei tai ir tarnauk sąžiningai, prisiperka krūtų mašinų iš kyšių paimtų ir vaidina krūą šerifą.Aš kai pensininkas aš tuos policininkus auklėčiau greičiau.

Kodėl,

 Kodėl,  portretas
baudą už pažeidimą, turiu atiduoti seimo vagims?! ar taip, ar taip vistiek mokėt reikės, aš geriau mokėsiu žmogui, negu sistemai. Pareigūnus pateisinu, ir užjaučiu.. gaila.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių