Quantcast

Nuo savęs nepabėgo: pasislėpti Anglijoje bandęs kaunietis iš oro uosto nugabentas tiesiai į kalėjimą

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo, ką buvo prisidirbęs gimtinėje, pirmadienį Jungtinės Karalystės į Lietuvą deportuotas 48-erių metų kaunietis, apie kurio prievartinį parskraidinimą vakar pranešė Vilniaus oro uoste dirbantys Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai. Portalui kauno.diena. pavyko išsiaiškinti ir, kuo baigėsi šio asmens perdavimas prieš keturis metus jo paiešką paskelbusiems Kauno Santakos policijos komisariato pareigūnams.

Vilniaus pasienio rinktinės atstovė, pranešusi apie šio kauniečio sulaikymą po jo išsiuntimo už Jungtinės Karalystės įstatymų pažeidimus, teigė, kad, tikrinant Lietuvos tarnybų informaciją apie deportuotąjį, paaiškėjo, kad jis jau daugiau kaip ketverius metus ieškomas Kauno policijos. 2019-ųjų sausį jo paiešką paskelbė jau minėtas Kauno apskrities policijos komisariatas. Šio atstovams jis tą pačią dieną ir perduotas.

Anot Kauno policijos atstovės, Santakos policijos komisariato pareigūnai nuvežė deportuotąjį iš Jungtinės Karalystės tiesiai į Alytaus kalėjimą, nes jis buvo ieškomas kaip vengiantis atlikti daugiau kaip prieš ketverius metus Kauno apylinkės teismo jam skirtą bausmę. Tada šiam, sprendžiant iš to, kad jo ieškojo Santakos policijos komisariatas, Vilijampolės arba Šilainių gyventojui už vagystes buvo skirtas maksimalus arešto terminas – 90 parų. O jo dydis leidžia daryti prielaidą, kad tai buvo toli gražu ne pirmas šio asmens teistumas arba jam inkriminuotų vagysčių turėjo būti nemažai.

Belieka įtarti, kad už jas šis kaunietis įkliuvo ir Jungtinėje Karalystėje, kurioje nesėkmingai bandė pasislėpti nuo lietuviškos Temidės rūstumo.

Pranešdama apie šio kauniečio sulaikymą, pasieniečių atstovė informavo, kad vos per 50 šių metų dienų jos kolegos jau sulaikė 163 įvairių šalių piliečius, kurių dėl nusikaltimų ar nusižengimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugininkai.


Šiame straipsnyje: vagissulaikė vagįoro uostas

NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>grinis \\\\\.../////

>>>grinis  \\\\\...///// portretas
>kai o'Žys kanopas užvers.

Emilis

Emilis portretas
Cha o pignicio chebra tai didesni zulikai

girinis

girinis portretas
kada landzbergy uzdarys?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių