Quantcast

Nuo „Megos“ link Vilniaus – didžiulė spūstis: pranešta apie du įvykius

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą vairuotojai, važiuojantys kryptimi nuo „Megos“ link Vilniaus, strigo spūstyje. Pranešta, kad netoli Neries transporto priemonėms pravažiuoti trukdo sugedęs automobilis, o ties tiltu šalia „Megos“ susidūrė du automobiliai.

Pasak Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budinčio darbuotojo, spalio 7 d. 08.30 val. buvo gautas pranešimas, kad netoli Neries eismui trukdo „Toyota“ automobilis. Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad automobilis sugedo. Jis buvo patrauktas nuo kelio.

Tačiau už keliolikos minučių nuo pastarojo atvejo, 08.47 val., pranešta, kad ties tiltu šalia „Megos“ įvyko dviejų automobilių avarija. Vairuotojai pildosi eismo įvykio deklaraciją.

Socialinio tinklo „Facebook“ grupėse vairuotojai dalijasi, tikėtina, dėl pastarųjų įvykių nusidriekusiomis transporto priemonių spūstimis. Tad važiuojantys nuo „Megos“ link Vilniaus gali užtrukti ilgiau nei planuota.

Tiems, kurie dar tik planuoja važiuoti įvardyta kryptimi, patariama rinktis kitą maršrutą.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTMegaavarija prie Megosspūstys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas pirmą komentarą minusuoja

Kas pirmą komentarą minusuoja portretas
Reiškia sėdi odinėje atlenkiamoje kėdėje su kavos puodeliu rankoje ir tiesiog žiūri pro savivaldybės langus į laisvės alėją, ir taip prasmauko visą darbo dieną....

Gėda

Gėda portretas
Kauno savivaldybė nesugeba atlikti savo funkcijų!!! Pirmu numeriu turėtų būti atleistas už teritorijų planavimą atsakingas Valatkevičius!!! Jo indėlis į šį chaosą nemenkas!!!

KUO TOLIAU

KUO TOLIAU portretas
Tuo blogiau Kaune su eismu,jo reguliavimu,"saugumo"sistemomis ir kontrole.Masinis kelio ženklų barstymas ar sėjimas kur reikia ir kur nereikia,jau senai nesprendžia problemų,bet kelia naujas.Dar nesenai džiaugėmės išplatintomis gatvių važiuojamosiomis dalimis,kol kažkokiam BAMBUKUI šovė galvon visur,viską susiaurinti,prikalti stulpų,pristatyti atitvarų,pripaišyti nesąmonių,ir visokių rašliavų.Vairuotojai yra žmonės,o kiekvieno žmogaus yra ribinės galimybės per tam tikrą laiką priimti ir apdoroti informacijos kiekį.Visa eismo tvarkymo sistema šiandieniniame Kaune-gerai paruoštas verslo planas,nes nieko kito,apart pinigų švaistymo tokios tvarkos NEDUODA.To nesuprasti gali tik niekada už vairo nesėdėjęs biurokratas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių