Quantcast

Niūri diena jaunam vairuotojui – sulaikytas pareigūnų mokės nemenką baudą

  • Teksto dydis:

Lietinga ketvirtadienio rytą Kaune sulaikytas beteisis vairuotojas. Jaunas vyras teisės vairuoti niekada nebuvo įgijęs, o dabar dar turės sumokėti ir nemenką baudą.

Apie 11 val. portalas kauno.diena.lt sulaukė skaitytojų informacijos, kad Partizanų g. vyksta sujudimas.

Kaip matoma trumpame nufilmuotame epizode, pareigūnai, kurių ekipažas sustojęs prie lengvojo automobilio, skubiai prisiartina prie vairuotojo. Skaitytojai svarstė, kad galbūt vyksta kokiu nors nusikaltimu įtariamo piliečio sulaikymas.

Susisiekus su policijos atstove paaiškėjo, kad situacija nėra tokia kriminalinė, tačiau lengvojo automobilio vairuotojas tikrai pažeidėjas.

 

 

„Važiuodami kelyje pareigūnai pastebėjo įtartinai manevruojantį automobilį „Volkswagen“, kurį, kaip paaiškėjo vėliau, vairavo 19-metis jaunuolis. Buvo manoma, kad asmuo gali būti neblaivus“, – detalizavo Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė.

Pasak jos, patikrinus alkotesteriu paaiškėjo, kad vairuotojas blaivus, tačiau 19-metis buvo beteisis – niekada nebuvo įgijęs teisės vairuoti transporto priemonę.

Policijos duomenimis, pažeidėjui surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Už tai vairuotojui gresia bauda nuo 289 iki 434 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
neturi teisiu neimk barankos otai i kalejima sodint tokius o tai mada vazinet be teisiu .

Debilui žemiau

Debilui žemiau portretas
Ištrauk nosį iš šiknos.

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
Smirdantis grybas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių