Quantcast

Nieko švento: Kaune antrą kartą apvogė tą pačią bažnyčią

  • Teksto dydis:

Kaune apvogta renovuojama bažnyčia, penktadienį pranešė Policijos departamentas.

Policija informuoja, kad apie vagystę iš Vilniaus gatvėje esančios bažnyčios pranešta ketvirtadienio vakarą.

Pavogtos dvi antikvarinės kėdės, tekstilės darbas, dvi kolonėlės su laidais ir projektorius. Nuostolis nustatinėjamas. 

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, ilgapirščiai pasidarbavo Kauno Švč. Sakramento bažnyčioje. Beje, tai jau ne pirmas kartas, kuomet iš čia dingsta daiktai.

Primename, kad per Kauno miesto gimtadienį šių metų gegužę iš neužrakintos koplyčios dingo medinė Mergelės Marijos ikona bei tokia pati Jėzaus Kristaus skulptūra. Be to, iš ūkinių patalpų į lauką buvo išmesta ir išniekinta kalėdinė prakartėlė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Laikas toje vietoje MŪSŲ šventąją alką atkurt, mums svetimų 'dievų' NEREIKIA!

kenis

kenis portretas
Ta baznycia seniai reikejo atimti is tikinciuju ir nacionalizuoti.O gal laukia ,kad kokia plyta atskilus nuo muro nukristu kam nors ant galvos ir uzmus,tai gal is miesto biudzeto restauruotu.Baznycia griuvesiais paverte asilai.Fasadas griuna,o jie kaimieciu tauta viduje atseit remonta daro.Nuo stogo ir fasado reikejo pradeti,o tai atrodo kaip po bombardavimo.Valstybe sudarke baznycia,valstybe turi ir atstatyti.

reikejo pirma pilnai restauruoti

reikejo pirma pilnai restauruoti  portretas
o tada pilnai sutvarkyta baznycia atsventinti,dabar baznycia remontuojama o jau atsventino geguze .Kas cia per nauja kvaila mada baznyciose statyti kicines stiklines duris.absurdas,juokingiausia kai laimino tas duris o uz ju stovejo pasipuosusi moteryte buvo toks vaizdas tarsi manekene vitrinoje stovi.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių