Quantcast

Netoli Kauno sulaikyti du kilogramai kanapių, jų vertė – 24 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Kauno prieigose policija sulaikė du kilogramus kanapių turėjusį asmenį, skaičiuojama, kad nelegalaus krovinio vertė siekia 24 tūkst. eurų.

Kaip penktadienį pranešė Marijampolės apskrities policija, narkotikai sulaikyti gruodžio 2 dieną, Marijampolės apskrities policijos kriminalistams ir Kauno apskrities policijos Patrulių rinktinės pareigūnams vykdant patikrinimus.

Jų metu buvo sustabdytas lengvasis automobilis „Mitsubishi“, kurį vairavo Jurbarko gyventojas. Automobilio apžiūros metu rasti keturi vakuuminiai paketai su juose supakuotomis narkotinėmis medžiagomis – kanapėmis.

Bendras aptiktų paketų svoris – daugiau kaip du kilogramai.

Vėliau policija sulaikė dar vieną Jurbarko gyventoją, prisidėjusį prie šios nusikalstamos veikos.

Abu asmenys pristatyti į Marijampolės apskrities policijos areštinę.

Dėl neteisėto disponavimo dideliu kiekiu narkotikų pradėtas ikiteisminis tyrimas, įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, už tai gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų. Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal per velai sureaguota

Gal per velai sureaguota portretas
Matyt atsirado drasos,nes seime atsirado partija,kuri kaip tik reklamavo narkotines medziagas,kurias jie ruosiasi leisti naudotis laisvai.Ten ir kitokiu dalykeliu jie ruosiasi isleisti laisvam naudojimui .Gal dabar jau per velu kalbeti apie tai,nes niekas neragavo,kai buvo laikas stabdyti tokias partijas.

Slykstu

Slykstu portretas
gal jau greitai nebereikes vargti sulaikant tokius veikejus.Juk atejo i seima partija zadanti tai laikyti normaliu dalyku Ir dar daug kitu dalykeliu pazadejo.Gyvesim kaip ,,rojuje,,

O TIE

O TIE portretas
Du kilogramai kanapių sulaikymo metu nesipriešino?Gal kiekvienas kilogramas dar ir po ginklą turėjo?Tada būtų dar labiau kvapą gniaužianti istorija.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių