Quantcast

Neteisėtu praturtėjimu įtariama kauniečių pora keliaus į teismą

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba kartu su Kauno apygardos prokuratūra baigė ikiteisminį tyrimą, kuriame kauniečiai sutuoktiniai įtariami neteisėtu praturtėjimu – iš nelegalių pajamų pirko nekilnojamąjį turtą ir prabangius automobilius. Neteisėtai įgyto turto vertė galimai siekia daugiau nei 80 tūkst. eurų.

Į pareigūnų akiratį kauniečių pora pakliuvo 2015 metų pabaigoje, surinkus duomenis apie įtartinus jos pirkinius ne pagal pajamas. Nors šeima gyveno iš motinystės pašalpos ir vidutinio darbo užmokesčio, ji oficialiai pirko ne vieną nekilnojamojo turto objektą Kauno mieste bei rajone ir prabangius automobilius. Sutuoktiniai taip pat oficialiai teikė paskolas dviem juridiniams asmenims, būdami jų akcininkais. Per metus tokių paskolų suteikta už kelias dešimtis tūkstančių eurų. Pareigūnai įtaria, kad nelegalios pajamos buvo gautos iš šešėlyje vykdytos komercinės veiklos.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras. Sutuoktinių byla perduota Kauno apylinkės teismui.

Už neteisėtą praturtėjimą, kai nuosavybės teise įgytas didesnis nei 500 MGL vertės turtas, kuris negalėjo būti įgytas teisėtomis pajamomis, griežčiausiai baudžiama laisvės atėmimu iki ketverių metų bei turto konfiskavimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buvęs komunistas

Buvęs   komunistas portretas
O kada teis Karbauskių klaną ? 26000 hektarų , tėvas dirbo slaptajai tarnybai , iš kur tokie turtai dar rublio laikais ?

cha ha ha ,lietuva -kreivuju veidrodziu karalyste,,,

cha  ha  ha  ,lietuva -kreivuju veidrodziu karalyste,,, portretas
vieni dirba sukasi kaip gali ,kad isgyventu ,,, tuos seka teisesmaukiniu mafija ir kada nors kiek keliais tukstanciais pralobo --apiplesia -nurengia ir y kalejima kisa.....kiti -kurie aukstesny stoga turi ,vagia desimtimis ir simtais milijonu ir nieko juokiasi visai lietuvai savo kaplius rodydami --stai siuos jau saugo teisesmaukiniu mafija pati, kad kas nors neapiplestu......

Austejus su Gabriele

Austejus su Gabriele portretas
ilgai ,ir linksmai juokesi paskaite si straipsni...
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių