Quantcast

Neryje ties Kaunu rastas lavonas

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Neryje ties Kleboniškiu pastebėtas plūduriuojantis žmogaus kūnas. Įtariama, kad tai – prieš porą savaičių dingusio Jonavos rajono gyventojo palaikai, kurių Kauno ugniagesių gelbėtojų narai nesėkmingai ieškojo šio radinio išvakarėse. 

Pranešimas apie patvinusios Neries užlietuose krūmuose ties Alfonso Miškinio (Kleboniškio) tiltu plūduriuojantį kūną buvo gautas sekmadienį apie 16 val. Jį aptiko vietinis gyventojas.

Į įvykio vietą buvo išsiųsta ne tik policija, bet ir greitosios medikai su ugniagesiais gelbėtojais. Pastarieji konstatavo, kad plūduriuojantis žmogaus kūnas – apie 15 m. nuo kranto. Jis ištrauktas per pusvalandį ir perduotas Kauno policijai.

Šeštadienio rytą į Kauno ugniagesių gelbėtojų narus, kad šie dar kartą patikrintų Nerį ties Upninkų seniūnijos Vanagiškio kaimu Kauno link, buvo kreipusis Jonavos policija. Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse teigiama, kad tądien buvo išžvalgytas Neries ruožas iki pat Kauno. Jokio skenduolio nerasta.

Versija, kad minėtame Jonavos rajono kaime gyvenęs 52-ejų R.B. galėjo rugsėjo pabaigoje nuskęsti, atsirado, radus jo apvirtusią valtį bei liudininką, mačiusį, kaip pražuvėlis nuėjo savadarbės perkėlos per Nerį link. Minėtoje vietoje, ties kuria buvo aptikta R.B. valtis, vietiniai gyventojai yra nutiesę virš Neries lyną, prie kurio prisikabinę – kad nenuneštų srovė, keliasi valtimis į kitame krante esančią Ruklą.

Nors prielaida, kad sekmadienį ties Kleboniškiu išplukdytas kūnas – R.B. palaikai, yra įtikinamiausia, pirmadienį po pietų Jonavos policija dar to patvirtinanti negalėjo.

Kauno policija dėl šio radinio pradėjo dar vieną ikiteisminį tyrimą – dėl aptikto nežinomo vyro mirties priežasties nustatymo. Pirminiais duomenimis, jokių išorinio smurto žymių ant iš upės ištrauktų apirusių palaikų nepastebėta. 


Šiame straipsnyje: Gelbėtojainaraikūnaslavonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ten ne savadarbė perkėla per Nerį, seniau ten buvo keltas, kuriuo keldavo transporto priemones ir tas trosas virš upės išlikes iki šiol.

PataiiSYSIU

PataiiSYSIU portretas
Ištrauktas , jis buvo perduotas policijai ir medikams , apklaustas ir paleistas.

viltė

viltė portretas
Neryje ties Kaune.............
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių