Quantcast

Neryje, netoli P. Vileišio tilto, rastas skenduolis

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Neryje, netoli kranto, praeiviai pastebėjo plūduriuojantį žmogaus kūną. Netrukus įvykio vietoje jau dirbo Kauno specialiosios tarnybos.

Apie tarnybų sujudimą Kauno pilies pusėje, ant Neries kranto, portalui kauno.diena.lt pranešė skaitytojai ir pasidalijo vaizdo įrašu. Jame matoma, kad skenduolio kūnas jau ištrauktas, šalia jo – ugniagesiai ir medikai. 

Kauno policijos budėtojas patvirtino, kad 18.34 val. gautas praeivių pranešimas apie vandenyje matomą plūduriuojantį žmogaus kūną.

Atvykus jis buvo ištrauktas į krantą, konstatuota apie 50-ties metų vyriškos lyties žmogaus mirtis.

Anot policijos atstovų, kol kas asmens tapatybė nenustatyta, tai bus padaryta vėliau. Tuomet bus aišku, ar vyras buvo ieškomas kaip dingęs be žinios.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KiauleGej

KiauleGej portretas
Mus tuoj užupuls (mes labia reikalingi), o laikrasciai toliau raso bulvarinius skaitalus apie SIgel problemas ir namo dalybas

svilainis

svilainis portretas
Pasiskaito žmonės ,kad mes esame dvidešimtuke laimingiausiųjų šalių ir iš juokų griūna nuo tiltų į upę...

????

???? portretas
Ar mes dar vis ES, ar jau ne? Kabo seni straipsniai, užpilta straipsniais apie Sigel, apie pedofilus, o kur informacija iš ES? Prancūzijoje 500 tūkstančių žmonių į gatves išėjo šiandien, ar mūsų "žiniasklaidos" manymu tai neverta dėmesio? O gal landsbirbiniai bijo, kad ir čia žmonės į gatves išeis, tai kgb dėdulės saugumas dozuoja info?
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių