Quantcast

Nepasimoko: solidžia bauda jau baustas kontrabandininkas ir vėl įkliuvo

  • Teksto dydis:

Kauno rajone pasieniečiai su įkalčiais nutvėrė vietinį gyventoją, į mikroautobusą krovusį kontrabandines baltarusiškas cigaretes. Vos prieš metus daugiatūkstantine bauda nubaustas pakaunės gyventojas už tą pačią neteisėtą veiką vėl atsidūrė areštinėje.

Antradienį vakare Kauno rajone pasieniečiai užklupo 31-erių Kauno rajono gyventoją. Jis iš garažo į netoliese stovėjusį mikroautobusą „Volkswagen Transporter“ krovė juoda polietileno plėvele aptrauktas dėžes.

Transporto priemonės salone pasieniečiai rado penkias dėžes rūkalų, iš viso – 2,5 tūkst. pakelių cigarečių „Minsk Capital“ ir „NZ“ su baltarusiškais akcizo ženklais.

Čia pat esančiame garaže pasieniečiai aptiko dar 4 tūkst. pakelių cigarečių „Minsk Capital“ ir „NZ Gold“ su baltarusiškomis banderolėmis.

VSAT nuotr.

Operacijos metu rasti 6,5 tūkst. pakelių kontrabandinių rūkalų Lietuvoje, įskaičiavus visus privalomus mokesčius, yra verti daugiau kaip 23 tūkst. eurų.

Pagėgių pasienio rinktinėje dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kauno rajono gyventojas uždarytas į areštinę. Jam gresia bauda arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Sulaikytasis dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis jau buvo įkliuvęs ir anksčiau. Už tai praėjusių metų birželį teismas jam skyrė 12 tūkst. eurų baudą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai kad ir arkliui aisku kad

tai kad ir arkliui aisku kad portretas
kas antra surukyta cigarete yra belarusiska-patyrinekit kancarus

pilietis

pilietis portretas
LABAI ĮDOMU ar kontrabandininkas bus nubaustas griežčiau už pakartotiną nusikaltimą ? Ar bus konfiskuotas automobilis ?Ar sumokėjo pirmą baudą ? Galiausiai, ar gaus pasėdėti [ nes nusipelnė ] ?

kam solidi bauda

kam solidi bauda portretas
o kam juokas.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių