Quantcast

Nelaimės pakaunėje aplinkybės per pusę paros apsivertė aukštyn kojomis

  • Teksto dydis:

Anot Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinių, antradienio pavakarę Kaune nukentėjęs 14-metis dviratininkas pats pažeidė Kelių eismo taisykles. Ir ne vienas. Nors pirminė Kauno policijos budėtojų informacija, kuria jie pasidalijo su portalu kauno.diena.lt iš karto po šio įvykio, buvo atvirkštinė.

Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse pranešama, kad per šį eismo įvykį, kaip patikslinama, įvykusį ne Garliavoje, o Teleičių kaime, jungiančiame Garliavą su pietine Kauno riba, motociklas „Suzuki“, vairuojamas 30-mečio, nespėjo sustoti ir kliudė netikėtai į pėsčiųjų perėją dviračiais įvažiavusius du asmenis. Vienas jų – 14-metis berniukas nukentėjo.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt šiandien teigė, kad informacijos apie tai, kokio amžiaus buvo antrasis asmuo, neturi, nes šis eismo įvykis neįtrauktas į praėjusios paros suvestines, kadangi dėl jo nepradėtas ikiteisminis tyrimas. Kodėl, galimi du variantai: arba dėl to, kad dviratininkas nukentėjo nesmarkiai, arba dėl to, kad dar tikslinamos šios nelaimės aplinkybės.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Pasak jau minėtų Kauno policijos budėtojų, 14-metis iš įvykio vietos buvo išvežtas į ligoninę. O jo dviratį kliudęs motociklininkas buvo blaivus.

Patikslindama šios nelaimės aplinkybes, Lietuvos kelių policijos tarnyba akcentuoja, kad antradienį per eismo įvykius šalyje nukentėjo aštuoni dviratėmis transporto priemonėmis važiavę asmenys: dviratininkai pateko į penkis eismo įvykius, motociklininkai – į tris, elektrinių paspirtukų vairuotojai – į du.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTmotociklininkasdviratininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerai

Gerai portretas
Žmogus parašęs kad įtakingi gyvuliai bandė išsukti. Garantuoja kad nė vienas taip yra neteisingai nukentėjęs.

Juozas

Juozas portretas
Labai smarkiai sumažėtų avarijų perėjose, jeigu policija nustotų laikyti pėsčiuosius karaliais perėjose. reikia nustoti kalti į galvas, kad pėsčiasis perėjoje yra saugus. Turi visada pats stebėti, ar visi automobiliai stoja ir gali sustoti. Juk gali pasitaikyti kelyje ir chuliganų, girtų ar kitaip apsvaigusių vairuotojų- tad tikrai geriau kiek palaukti, negu žūti teisiam.

AAA

AAA portretas
Kaip reikia, nes trūksta, abipusės pagarbos ir atidumo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių