Quantcast

Nelaimė „Žalgirio“ arenos baseine: gelbėti dešimtmečio skubėjo ugniagesiai

  • Teksto dydis:

Kaune, „Žalgirio“ arenos baseine, šeštadienį nutiko nelaimė – vamzdyje užstrigo dešimtmečio koja.

Apie nelaimę paskelbė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Kaip teigiama, spalio 8 d. 16.30 val. gautas pranešimas, kad Karaliaus Mindaugo prospekte esančiame „Žalgirio“ arenos antrajame pramoginiame baseine į vakuuminį ištraukimo vamzdį įtraukta vaiko koja. Dešimtmetis kojos niekaip negalėjo ištraukti.

Kai atvyko ugniagesiai, vaikui koją jau buvo išlaisvinęs jo tėvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GĖDA RUBLINIO KRABO TROLIAMS

GĖDA RUBLINIO KRABO TROLIAMS portretas
"tyrimo metu nustatyta, kad valymo darbams atlikti viena DARBUOTOJA kitiems dviem asmenims nurodė nuimti apsaugines groteles, dengiančias dvi vandens įtraukimo cirkuliacines angas. Tačiau būdama atsakinga už užduočių įvykdymą ir atliekamų darbų kokybę, jų NEKOORDINAVO, o žinodama apie tai, kad vandens cirkuliacinės angos yra neuždengtos ne mažiau kaip penkias paras, NENUMATĖ, kad tai gali sukelti pavojų vandens parko lankytojams, nors turėjo tai numatyti. O etatiniai vatnykai tiek laiko kaltino nukentėjusį vaikutį.

Ukriniete

Ukriniete portretas
Aš norejau kaško paklausti koks bjaurus aptarnavimas as labai sunkei kalbu lietuviskai pradejo rekti ant manes noreciau parasyti skunda ant to baseino visoki žmones ateina galetu buti malonesnis aptarnavimas su uzsiniecias Gal žinote šito baseino vadovo varda noreciau paskusti?

rr

rr portretas
Komisija priėmė, tai kieno kaltė.....
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių