Quantcast

Po nelaimės – mintys apie vestuves: nuo paspirtuko nukritusi moteris bijo, kad neatrodytų baisiai

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę į Vilniaus gatvę Kaune lėkė greitosios pagalbos medikų brigada. Nesuvaldžiusi paspirtuko nuo jo nukrito ir susižalojo jauna moteris.

Kaip portalo kauno.diena.lt žurnalistams pasakojo įvykio liudininkai, nukentėjusioji važiavo paspirtukais su savo sužadėtiniu. Tačiau nesuvaldžiusi transporto priemonės nukrito.

„Dabar veš į Kauno klinikas. Ji – latvė, o jis – lietuvis. Po savaitės jie tuoksis. Moteris labai išgyvena, kad per vestuves atrodys baisiai, bet lyg viskas normaliai. Nuotaka rado išsvajotą suknelę būtent Kaune. Ir likus laikui norėjo apžiūrėti miestą važinėdama su savo sužadėtiniu paspirtukais“, – pasakojo pro šalį ėjusi Salomėja.

Po savaitės jie tuoksis. Moteris labai išgyvena, kad per vestuves atrodys baisiai, bet lyg viskas normaliai.

Pasak Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos medikų, pranešimas apie nelaimę Vilniaus gatvėje, ties 41 numeriu pažymėto pastatu, buvo gautas liepos 28 d. 15.55 val. Informuota, kad apie 25 metų moteris nukrito nuo paspirtuko. Medikai vis dar įvykio vietoje, todėl detalesnės informacijos, kokius sužalojimus patyrė nukentėjusioji, kol kas neturima.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Galima į šventę važiuoti ir paspirtukais su medikų priežiūra.

history

history portretas
kažkada puolė mobilius telefonus, dabar-paspirtukus.Atsiras dar kokia naujovė-puls ir ją.Toks tas gyvenimas, naujovės sunkiai prigyja...

na va

na va portretas
dviese vienu paspirtuku? O taisykles žino?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių