Quantcast

Nelaimė Romainių kapinėse: užkritęs antkapis sulaužė kaunietei ranką

  • Teksto dydis:

Lapkričio 1-osios vidurdienį į Romainių 2-ąsias kapines skubėjo ir Kauno greitosios pagalbos medikai. Jų pagalbos prireikė 34-erių metų kaunietei, kuriai atėjus prie šeimos kapo uždegti žvakučių, apie 12.30 val. ant rankos užkrito antkapis.

Greitosios medikai, įtardami rankos lūžį, išvežė nelaimėlę į Klinikas.

Nukentėjusioji kreipėsi ir į Kauno policiją. Pastarosios pareigūnai, ar pradėti ikiteisminį tyrimą spręs po įvykio aplinkybių patikslinimo.

Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojų bei Greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojų daugiau jokių įvykių, susijusių su kapinėmis, iki lapkričio 1-osios popietės neužregistruota. 

„Buvo tik įprastinės spūstys prie kapinių, tačiau pranešimų apie eismo įvykius prie jų negavome“, - portalui kauno.diena.lt apie 15 val. teigė Kauno policijos budėtojas. Nebuvo jis linkęs išskirti, kaip vertų dėmesio, ir jokių kitų šiandien užregistruotų pranešimų apie nusikaltimus ar nelaimes.


Šiame straipsnyje: Romainių kapinėsantkapis

NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
pastateme paminkla ir gal po 4 men sapnuoju savo teti, Kazkoks suirzes labai neramus, Siaip ramus zmogelis buvo,As nuvaziavau i kapus ir pamaciau nuvirtusi paminkla,Jis buvo tik priklijuotas prie pamatelio, Salia tik palaidotas zmogus,Matomai kazkas atsireme ir nuverte,Faktiskai cia meistrai kalti turejo buti stiftas ,o jo nebuvo,Pataise,Gal ir ten taip buvo,pricementuota bet kaip, Kas state tas apmokes uz viska ,zinos kaip chalturinti

Anonimas

Anonimas portretas
Neįsivaizduoju kaip gali ANTKAPIS užkristi ant rankos... Gal paminklas nuvirto?

feliksas

feliksas portretas
Ar turite paminklo statymo kvitus? Pateikite ieškinį.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių