Quantcast

Nelaimė Petrašiūnuose: viena draugė partrenkta, kita vos išsigelbėjo

  • Teksto dydis:

Kauno policija prašo pagalbos – ieškomas vairuotojas, sekmadienio vakarą Petrašiūnuose sužalojęs 16-metę.

Nukentėjusiosios draugė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad išėjusios apie pusę aštuonių pasivaikščioti prie „Jachtklubo“, jos vietoj atšvaitų naudojo mobiliųjų telefonų švieseles.

„Staiga pamatėme priešpriešiais, nuo „Jachtklubo“, dideliu greičiu atvažiuojantį automobilį. Stvėriau draugę už rankos – kad patraukčiau į šoną. Tačiau viskas įvyko akimirksniu. Po stipraus smūgio ji buvo nusviesta net keliasdešimt metrų – į kitą kelio pusę. O ją kliudęs automobilis nulėkė Petrašiūnų pusėn net nesustojęs“, – pasakojo nelaimės liudininke tapusi 19-metė draugė.

Pasak kitų liudininkų, jie matę, kad bėglio automobilis buvo šviesios spalvos. Jo modelis „Volvo“ nustatytas pagal įvykio vietoje pamestą ženklą. Paskui šį automobilį dideliu greičiu nulėkė dar vienas. Neatmetama – kad draugų, su kuriais galbūt lenktyniauta.

Į nelaimės vietą atskubėję greitosios medikai rado 16-metę pusiau sąmoningą. Jai įtarta ne tik galvos trauma, bet ir rankos lūžis, dėl to nelaimėlė paguldyta į ligoninę.

Tą patį sekmadienio vakarą ją partrenkusio bėglio bandyta ieškoti, šukuojant „Jachtklubo“ apylinkes. Tačiau iki pirmadienio vidurdienio jis dar buvo nerastas. Todėl dabar visos viltys – į vaizdo kameras, kurių galėjo būti vairuotojo pabėgimo kelyje, bei įvykio liudininkus. Jeigu turite vertingos informacijos, galinčios padėti rasti įtariamąjį, jūsų skambučio telefonu 30 32 43 laukia Kauno kelių policijos valdybos tyrėja Justina Gavėnaitė arba jos kolegos iš budėtojų dalies - telefonu 30 32 00.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mačiau

mačiau  portretas
Nereikia nei pamiškės kelio. Pirmadienį vidurdienį Donelaičio gatve pralėkė erelis tokiu greičiu, kad net mašinos spalvos negalima buvo pastebėti. Policijos - nė kvapo.Gerai, kad nieko nepervažiavo....

Dggty

Dggty portretas
Šaligatvio nesimato,vadinasi ne pasivaikščiojimo zona,kokie pasivaikščiojimai gali būti sutemus ir dar tokioje vietoje.Žinoma,toks įvykis nepateisinamas,bet žmonės turi saugoti patys save o ne kiti ,Vairuotojui.

Dggty

Dggty portretas
Keista,neužaugusios dar ,”panelės” sutemus eina pasivaikščioti.Tokioje vietoje nevaikščiojama,matomai ieškojo pravažiuojančių.Kitaip tariant gal prostitutės,ieškojo kaip ko.......
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių