Quantcast

Nelaimė Kauno centre: partrenkta neleistinoje vietoje gatvę kirtusi senolė

  • Teksto dydis:

Penktadienį priešpiet pačiame Kauno centre fiksuota eismo nelaimė. Ji įvyko dėl neatsakingo pėsčiosios elgesio.

Kaip portalą kauno.diena.lt informavo Kauno policijos atstovai, pranešimas apie eismo nelaimę I. Kanto g. gautas apie 11.19 val.

Pasak Kauno policijos atstovės Odetos Vaitkevičienės, 30-iems metų blaivaus vyro vairuojamas automobilis „Volkswagen Passat“ partrenkė ne pėsčiųjų perėjoje gatvę kirtusią 77-erių moterį.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo įvykio liudininkai, moteris jau buvo spėjusi pasiekti gatvės vidurį. Įvykus nelaimei vairuotojas nukentėjusiąją nedelsiant pasodino ant šaligatvio ir iškvietė greitąją medicinos pagalbą, policijos pareigūnus.

Atvykus greitosios medicinos pagalbos ekipažui moteris buvo apžiūrėta vietoje ir išgabenta į gydymo įstaigą. Kaip stipriai ji nukentėjo, kol kas neaišku.

Dėl kelio viduryje stovinčio „Volkswagen Passat“ šioje vietoje formuojasi viešojo transporto, automobilių spūstys. Vairuotojams kol kas patariama rinktis kitą maršrutą.

Vilmanto Raupelio nuotr.


Šiame straipsnyje: partrenkta pėsčiojieismo nelaimėavarija LTpartrenkta pėsčioji Kauno centreneleistinai kirto gatvę

NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
Kai kurios močiutės labai atsargios - net prie perėjos stovėdamos laukia kol vos ne visai nebeliks mašinų ir tik tada eina. O kitos, nuleidusios galvą drožia nieko nežiūrėdamos. Penktadienį Savanorių prospekte tokia viena kulniavo: galva nuleista, ir per tokią gatvę, nieko nežiūrėdama pėdina! Gera, kad dienos metu ir geras oras buvo. Kitą kartą tikrai gali natūraliai žmogaus nepastebėt. Argi taip sunku tuos kelis žingsnius iki perėjos nueit?

Socialinė darbuotoja

Socialinė darbuotoja portretas
Jau gal 201 kartą matau, jog žilas plaukas nesuteikia išminties .

Dieve dievee

Dieve dievee portretas
Vienos senės einančios per raudoną paklausiau nu kur tu eini? Ji sako skubu,nu kur bl skubėti jei tau grabas į subinę stuksi.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių