Quantcast

Nelaimė Kaune: žuvo pėsčioji, vairuotojas pabėgo

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą Kaune įvyko nelaimė –  per eismo įvykį žuvo pėsčioji. Vairuotojas pabėgo.

Šeštadienio vakarą Kaune įvyko nelaimė –  per eismo įvykį žuvo pėsčioji. Vairuotojas pabėgo.

Policijos duomenimis, apie 19 val. Breslaujos g. automobilis partrenke 75 m. pėsčiąją, kuri žuvo. Vairuotojas automobiliu iš avarijos vietos pasišalino ir yra ieškomas. Dėl šio ivykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Asmenis, mačiusius šį eismo įvykį ar žinančius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnus tel. (8 37) 303 200.



NAUJAUSI KOMENTARAI

partorgas

partorgas portretas
zmones! viskas daroma jusu gerovei,todel po trecio zmogaus nuzudymo bus sudaryta darbo grupe,bus vykdoma apklausa,siulomas projektas,ieskoma pinigu lemputems.buki supratingi,tokiu pereju simtai!veltedziu dar daugiau...

gyvventojas

gyvventojas portretas
nukirto bobutę, garsas buvo toks, kad nuo kėdės namie pašoko žmonės, kiti gi matė sako, greitis ir smūgis buvo toks, kad bobutę ne tik iš batų, bet ir iš vilnonių kojinių išmušė, o pati ji nunešta apie 15 m už perėjos, jos vienas batas dar už 10m, o kitas batas net dar už tiek pat. kad nušvilpė antra juosta mašinikė, yra čia rajone dvi trys kur kas dieną rytą vakarą tokiais greičiais laksto šia gatve, viena mėlyna, kita tamsi. Kiek galima reikalauti kad uždegtų šviesas ant stulpo ties perėja. Beje vasarą rašėm skundus, kalbėjomės tiesiogiais su vadovu Kauno gatvių apšvietimo, grasinom skųstis tv ir ministerijoms, tada atvažiavo ir pakeitė ( sako, kad pakeitė tik nežinia į kokio senumo iš kitur gal paimtas lempas), nes nedegė visos trys nuo kaišiadorių link perėjos ir toliau. Dabar po pirnų šerkšnų ir šaltuko lempa dega kas antrą trečią dieną - tai po tiek ir užmušinės žmonių? Ar jau neįmanoma įvest tvarkos ar valdžiai rūpi tik eglučių įžiebimai ir reklaminės gatvės prieš rinkimus?!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių