Quantcast

Nelaimė Kaune: po staigaus troleibuso manevro nukentėjo keleivė

  • Teksto dydis:

Praėjusią parą, birželio 9-ąją, Lietuvos keliuose ir gatvėse, pirminiais duomenimis, įvyko 51 eismo įvykis. Penkiuose jų sužeisti penki žmonės.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, užregistruoti du atvejai, kai lengvieji automobiliai nuvažiavo nuo kelio. Viename įvykyje nukentėjo viešuoju transportu važiavusi moteris, kitame – susidūrus trims automobiliams, nukentėjo vieno jų vairuotoja.

Varėnos rajone, Panočių kaime, vingyje į kairę vairuojamo automobilio „Opel Vectra“ nesuvaldė 39 metų vairuotoja. Automobilis nuvažiavo į griovį. Vairuotoja nuvežta į ligoninę.

Kaune troleibuso vairuotojui, pirminiais duomenimis, staiga stabdant, salone pargriuvo ir nukentėjo 61 metų keleivė.

Vilniaus rajone, Pakenės kaime, vingyje į kairę nuo kelio į dešinę nuvažiavo ir apvirto automobilis „Nissan Almera Tino“, vairuojamas 70 metų Baltarusijos piliečio. Įvykio metu jis ir susižeidė.

Kaune susidūrus trims lengviesiems automobiliams, vairuojamiems moterų, nukentėjo vieno jų, „Ford Fiesta“, 31 metų vairuotoja.

Panevėžio rajone, Sodelių kaime, tiesiame ruože vairuojamo motociklo „Honda VF 750“ nesuvaldė ir su juo apvirto neblaivus, teisės vairuoti neturintis 30 metų vyras. Jis nuvežtas į ligoninę.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTtroleibusasstaigus manevras

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Vairuotojai turi VAIRUOT, o ne bilietus pardavinėt!

Tai faktai kurių nepaneigsi

Tai faktai kurių nepaneigsi portretas
Olga labai teisingai ir aiškiai apibūdino Kauno troleibusų vairuotojus ,gal su nežymia dalimi vairuotojų kurie yra atidus senoliams ir neįgaliesiems .Bet didžioji dauguma vairuotojų stokoja dėmesio ir pagarbos keleiviams .

Aha

Aha  portretas
Keleiviu zioplumui nera rybu. Zioplineja ilipe spokso kur nereikia.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių