Quantcast

Nelaimė Karmėlavoje: sužaloto kūdikio tėvų versiją drumsčia promilės

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio pavakarę į Kauno klinikas atvežtas pakauškaulio lūžį patyręs pustrečio mėnesio kūdikis. 

Jo 22-ejų metų motinai nustatytas lengvas (0,31 prom.) girtumas, o 30-mečiui tėvui – beveik vidutinis (1,4 prom.) .

Anot Kauno teisėsaugininkų, pradėjusių ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo, kūdikį į klinikas atvežę greitosios medikai buvo iškviesti į jo namus viename Karmėlavos II kaimo Vilniaus gatvės daugiabutyje.

Medikus kvietę mažylio tėvai tikino, kad bandant įdėti naujagimį lovytę, pastarajam staiga atsilošusi galva. Ji atsitrenkė į medinį lovos kraštą. Greitoji kviesta ne iš karto, o tik pastebėjus, kad vaiko galva pradėjo tinti. 

Mažasis nelaimėlis paguldytas į Neurochirurgijos skyrių. Pirminiais duomenimis, jo būklė stabili – galimos baisiausios pasekmės tokiais atvejais kol kas nefiksuojamos.

Mažylio tėvai taip pat lig šiol nebuvo patekę į policijos akiratį. Nebuvo ši iš pažiūros tvarkinga šeima įtraukta ir į Karmėlavos seniūnijos socialinės rizikos šeimų sąrašą. 

Iki penktadienio vidurdienio nė vienam iš mažylio tėvų, kurie pasikeisdami budi prie jo klinikose, dar nebuvo pareikšti įtarimai. Teisėsaugininkai dar sprendžia, kokiu statusu, įtariamojo ar specialaus liudytojo, t.y. asmens, galimai duodančio parodymus apie paties padarytą nusikaltimą, apklausti naujagimio tėvą O.K. Jis prisipažino, kad nelaimė įvyko sūnui esant ant jo rankų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gina

gina portretas
Tikrai cia kaltas alkoholis , vaikutis dar tik naujagimis ,o tevai negali pakenteti ,jau ciumpa uz taureles.kazin ar negalima buvo apsieiti be gerimo. Duok dieve mazyliui sveikatos kad viskas butu gerai.

Vika

Vika portretas
Auginant vaikus visko pasitaiko ir geriausiems tevams,bet cia matomai kaltas alkoholis,kai tevas girtas nenulaike kudikio galvutes. Kuriu galu motina jam leido vaika imti ant ranku? Juk aisku,kad stabilumo nebuvo - stai ir nelaime. Gaila vaikelio,neiakios ateityje pasekmes. Linkiu pasveikti!

Taigi

Taigi portretas
Gražiai pasakyta - "dėl neatsargumo"? O koks gali būti pas prisigėrusius atsargumas? O vaikelis juk nepasakys, kaip buvo iš tikrųjų.... Atimti vaiką iš tokių ir priteisti alimentus jo išlaikymui, kol nesuluošino ar neužmušė vaikelio. Pašalpos mokamos už vaikus - yra iš ko gerti...o vaikai žalojami, juk tokia galvos trauma nebus be pasekmių.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių