Quantcast

Nei Juodasis Katinas, nei toks pats Triušis Kauno specialiųjų tarnybų neišgąsdino

  • Teksto dydis:

Atėję Juodojo Triušio arba tokio paties Katino metai didelio įspūdžio Kauno specialiosioms tarnyboms nepadarė. Tiesa, jų atstovų atsakymai į klausimą tai, koks tas Triušis, buvo nevienodi. „Kol kas neturiu nuomonės,“ – prisipažino policijos budėtojas. „Niekuo ypatingu nenustebino!“ – teigė ugniagesių gelbėtojų atstovas. Tik greitosios pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja per iškvietimų gausą laiko pokalbiui neturėjo.

Kauno ugniagesių gelbėtojų pagalbos prireikė jau penkioliktąją šių metų minutę. Nors dar likus daugiau kaip pusvalandžiui iki jų skubėta į Rotušės aikštę. Tačiau tik profilaktiškai – dėl viso pikto pabudėti prie pagrindinės Kauno eglės. Ir apie pusę pirmos jau grįžta atgal į komandą.

Tuo tarpu nuo 0.15 val. prasidėję ugniagesių gelbėtojų iškvietimai į įvairias Kauno vietas kuo toliau, tuo labiau dažnėjo. 0.15 val. pranešta, kad Aleksoto turgavietėje dega kioskas. Nors tikrinant šią informaciją, teko lipti net ant šio kiosko stogo, galiausiai konstatuota, kad jokio gaisro nėra – tik suveikė signalizacija.

0.23 val. Marių gatvėje, panašu, kad fejerverkas uždegė šiukšlių konteinerį. 0.26 val. Taikos prospekte reikėjo pagalbos keturiems lifte įstrigusiems žmonėms. 0.27 val. Chemijos gatvėje degė požeminis šiukšlių konteineris. 0.29 val. Rasytės gatvėje reikėjo pagalbos atidaryti vieno buto duris – ugniagesius gelbėtojus šaukėsi jo šeimininkės dukra, sunerimusi, kodėl mama jos neįsileidžia. 0.30 val. Kovo 11-osios g. degė plastikinis šiukšlių konteineris, kuris, anot ugniagesių gelbėtojų atstovo, taip pat 100 proc. užsidegė nuo fejerverkų.    

Tuo tarpu Kauno policijos budėtojų atstovas, likus valandai iki 2023-iųjų sutikimo teigęs, kad jokių požymių, jog kauniečiai švenčia Naujuosius dar nėra, šiems  atėjus, sakė turėjęs laiko ir pasveikinti kolegas. Tačiau 0.30 val. jis jau pasakojo, kad yra pranešimų dėl viešosios tvarkos pažeidimų – dominuoja konfliktai, pavartojus alkoholio. Tiek namuose, tiek viešose vietose. Tačiau jokių iškvietimų į Kaune vykstančių renginių vietas – Rotušės aikštą, „Žalgirio“ areną ar Sporto halę – nėra. Negauta sutinkant Naujuosius ir nusiskundimų dėl kaimynų keliamo triukšmo ar šaudomų fejerverkų, kaip būdavo ankstesniais metais.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja 0.45 val. tepasakė, kad yra labai daug iškvietimų. Tačiau pranešimų apie pirotechnikos sužalotus asmenis kol kas nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patalogoanatomas

Patalogoanatomas portretas
Filadelfijau, triušio (ar katino) metai ateis sausio 22 d.

na, jo

na, jo portretas
Kaip ir kasmet žurnaliūgos ieško sensacijų, atseit jei naujieji metai, taI būtinai kas nors išskirtinio vyksta. O čia degė konteineris... Kitu atveju nė nerašytų, o dabar "įvykis". -:)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių