Quantcast

Neeilinis sujudimas Petrašiūnų progimnazijos prieigose: rastas vyro lavonas

  • Teksto dydis:

Šiandien ryte vos už 100 metrų nuo Petrašiūnų progimnazijos pastato aptiktas negyvas žmogus. Vienas iš šios ugdymo įstaigos vadovų portalui kauno.diena.lt teigė tik po mūsų skambučio supratęs, kodėl policija jų ką tik prašė vaizdo kamerų įrašų.

Bendrajam pagalbos centrui apie nežinomo vyro lavoną, aptiktą prie vieno R.Kalantos gatvės daugiabučio, kurio prieigose – minėtos progimnazijos stadionas, buvo pranešta po devynių ryto. Kauno policijos budėtojo duomenimis, jį aptiko kažkas iš vietinių gyventojų.

Į įvykio vietą kartu su policija dar buvo siųsti ir greitosios medikai. Šie išskubėjo į Petrašiūnus su reanimobiliu. Tačiau, anot budinčios pamainos vyresniosios gydytojos, įvykio vietoje aptiktas iš pažiūros apie 70 metų vyras jau nebuvo gaivinamas, nes jau buvo su akivaizdžios ir ne ką tik įvykusios mirties požymiais. Neatmetama, kad čia jis galėjo pragulėti ir pernakt. Ir būti pastebėtas tik iš ryto – į darbą ar mokyklą skubančių vietinių gyventojų.

Skaitytojo nuotr.

Tačiau su portalu kauno.diena.lt bendravęs Petrašiūnų progimnazijos direktoriaus pavaduotojas ūkio reikalams teigė pirmą kartą išgirdęs apie šį šiurpų radinį vos ne po jų įstaigos langais iš „Kauno dienos“ žurnalistų. Pašnekovas patikslino, kad šio radinio vieta – nuošaloka. Joje paprastai vedžiojami tik šunys arba einama ten pasivaikščioti. Ir minėto penkiaukščio, ties kuriuo rastas negyvas žmogus, gyventojai, ir progimnazijos auklėtiniai bei darbuotojai įprastai vaikšto pro kitur.

Skaitytojo nuotr.

Iki vidurdienio velionio asmenybė, kaip teigė policijos budėtojas, dar nebuvo nustatyta. Tačiau jis patikino, kad, pirminiais duomenimis, nežinomojo mirtis neturėjo būti smurtinė – jokių išorinio smurto žymių pirminės velionio apžiūros metu nepastebėta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
žmogelis trumpino kelią, pasidarė bloga, štai ir rezultatas.Nekurpkit sąmokslo teorijų.

nijai

nijai portretas
Vyrai mėtosi negyvi, nes bobos į kapus nuvaro

V

V portretas
Vaksina atlieka savo darbą
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių