Quantcast

Neeilinis pirmadienis Kauno gatvėse: jose siautėję pažeidėjai neturėjo sau lygių šalyje

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Kaune užregistruota pusė visų tądien šalyje įvykusių eismo nelaimių šalies miestų gatvėse ir sužalota ir beveik pusė visų į eismo įvykius patekusių nepilnamečių. Be to, Kaune ir Kauno rajone pirmadienį įvyko ir visos šalyje avarijos – net trys, kuriose sužeisti po du žmones, bei trečdalis visų tos paros eismo įvykių, kuriuos sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Nelaimių sąrašas pradėtas jau po 7 val. ryto, kai R. Kalantos gatvėje 55 metų vyro vairuojamas krovininis automobilis „VW LT35“ (iki 3,5 t), kuriuo vežtas išsikišęs krovinys (laiptų konstrukcijos), sukdamas į kairę, kliudė pirmąja eismo juosta važiavusį „VW Passat“. Nukentėjo šio automobilio 27 metų vairuotojas ir to paties amžiaus keleivis.

Kiti du įskaitiniai eismo įvykiai, Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, Kaune užregistruoti jau vakare ir beveik tuo pačiu metu.

Po 19 val. Raudondvario plente automobilis „Renault Scenic“ atsitrenkė į priekyje stovėjusį „BMW 3ER Reihe“, prie kurio vairo buvo 37 metų moteris. Nukentėjo keleivė – 10 metų mergaitė. „Renault“ vairavo neblaivus (1,41 prom.) 77 metų vyras.

Prieš 19.30 val. Neries krantinėje, dviračių taku dviračiu važiuodamas 27 metų vyras nepasirinko saugaus atstumo ir kliudė priekyje važiavusį elektrinį paspirtuką, kurį vairavo 13 metų berniukas. Nuo smūgio šis nugriuvo. Nukentėjęs mažametis nuvežtas į ligoninę. Ir tai buvo vienintelis pirmadienio eismo įvykis šalyje, kuriame dalyvavo dviratininkas, ir per kurį nukentėjo vienintelis elektriniu paspirtuku važiavęs nepilnametis.

Iškalbingas eismo įvykis pirmadienio vidurdienį užregistruotas ir Kauno rajone – Domeikavos seniūnijoje. Jo kaltininkas – pradedantysis kelių erelis. Apie 13 val. Smiltynų 1-ajame kaime šis teisės vairuoti dar neturintis septyniolikmetis, vairavęs automobilį „Audi A4“, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu važiavusio krovininio automobilio „VW MAN“ (iki 12 t). Neišvengus susidūrimo, nukentėjo du keleiviai – septyniolikos ir aštuoniolikos metų vaikinai.

Kauno policijos suvestinėse pranešama ir apie du neblaivių vairuotojų sukeltus eismo įvykius, apie kuriuos Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse tik užsimenama. Abu jie užregistruoti beveik tuo pačiu metu. Ir abiem atvejais šių avarijų kaltininkams, kaip ir jų kolegai – Raudondvario plente dešimtmetę sužalojusiam senjorui, girtumas sutrukdė suprasti, ar priekyje esanti kita transporto priemonė važiuoja, ar stovi. Tik vienas iš jų tokį „žioplį“ pagavo Garliavoje, o kitas – Kaune, A. Baranausko gatvėje.

Apie 18.10 val. Garliavoje, Vytauto gatvėje, automobilį „VW Touran“ vairavo neblaivus 62 metų vyras, kuris kliudė stovintį automobilį „VW Phaeton“. „VW Touran“ vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,07 prom.

Apie 18.30 val. Kaune, A. Baranausko gatvėje, automobilį „Audi A4“ vairavęs neblaivus 22 metų jaunuolis kliudė stovintį automobilį „Mercedes Benz“ ir pasišalino iš įvykio vietos. Bėglį suradus, jam taip pat nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,89 prom.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tera

Tera portretas
Rašeiva, tas kur rašai apie Birželio 23-čiosios ir Krėvės p. sankryžą ar ne Lietuvis esi. Nei kablelių, nei taškų ne....... Jei jau kitų negerbi savo rašliava, tai nors save gerbk. Tavo mokytoja jei žinotų , kad tai TU APAKTŲ.

Aš manau kad

Aš manau kad portretas
Didžiausi chuliganai tai k.d. rašeivos.

taip

taip portretas
ir tas prasidejo pries 1 men kreves birzelio 23 taikos gatviu sankryzose kai kazkoks automaniakas dideliu greici/u ir garsu la ksto zaliakalnio prospektais dargi naktyniu metu 2v buvo kreitasi 112 kelis kartus kol policija pat pareiske kad jus mazina ir jie turi rimtesniu is kvietymu dabar kai rasau jau girdziu riaumoima technikos i tai turetu reaguoti meras bet jis atostogose o beto jam dzin sios bedos turi savu kaip pragyvent kuo geriau savo egzis tencija tai jau aisku ir mazam?==========
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių