Quantcast

Neblaivus vyras Kaune grasino nušauti moterį, jį sulaikė „Aro“ pareigūnai

  • Teksto dydis:

Penktadienį Kaune neblaivus vyras grasino nušauti moterį, jį sulaikė antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai.

Policijos departamento duomenimis, apie 22.30 val. Sukilėlių prospekte esančio buto koridoriuje kilus konfliktui 1982 metais gimęs vyras, kuriam nustatytas 1,76 prom. girtumas, sumušė ir grasino nušauti nelegaliai laikomu dujiniu pistoletu „Goliath“ neblaivią (1,02 prom.) 1988 metais gimusią moterį.

Moteris medikų pagalbos atsisakė.

Bute likusį vyrą sulaikė „Aro“ pareigūnai. Ginklas ir rastas šovinys paimti, įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl skausmo sukėlimo šeimos nariui, grasinimo nužudyti ir neteisėto disponavimo šaunamuoju ginklu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Agresija

Agresija portretas
Rodoma prieš vyrus Lietuvoj totali. Ne tik teismai, prokuratūra, bet net sęimo narės kai kurios atvirai agresyviai veikia prieš vyrišką giminę, lyg siekdamos kuo daugiau jų į kalėjimus susodinti. Vyrai pralaimėjo. Net tik moterys išsikovojo lygias teises, bet per proteguojamą savo feminizmą ir nusistatymą prieš lytį- vyrus, tyliai savo juodus darbelius daro ir teisėsaugoje- prokuratūrosr, teismuose. Jei moteris kaltina vyrą, vyras mažai šansų turi būdamas nekaltas išsisukti. Nes kaltė vertinama pagal lytį Lietuvoje jau senai. Taip moterys iš šešėlio užgrobia valdžią. Žiūrėkite kokį įstatymą nori priimti- aiškiai sutikimą turiu išreikšti. Ką tai reiškia? Tai reiškia jei norėsiu, bet kokį vyrą pasodinsiu. Tai yra baisu..

Kol įtakingi susižiūrės

Kol įtakingi susižiūrės portretas
Tai bus vos ne pusė vyrų LT nuteistų. Nes jau dabar tos neadekvatės daro ką nori- viena melagingaą pareiškimą rašo, tokia pat prokurorė apsilaižius iš džiaugsmo tyrimą " kontroliuoja", paskui tokia pat teisėja teise nekaltą žmogų, vien dėl to kad pareiškėja moteris, o jis vyras. Atsitokėkite jūs pagaliau. Kur mes tokiu keliu nueisime? Per vieną beprotę pamačiau kad ir teismuose pilna neadekvačių moterų, suprantate? Ir joms nesvarbu ar jos su sijonuku, ar su mantijom- elgesi taip oat ciniškai, nekreipia dėmesio į įrodymus ir faktus. Teistumus dalina kaip saldainius. Juk moteris parašė pareiškimą, nemeluos. Įsivaizduokite kokiu principu vadovaujasi. Apskritai retas atvejis pamatyti teisingą moterį. Manipuliantės pagrinde. Ir teisinėse įstaigose tokios pat sėdi. Ir daro ką nori, kabina vyrams teistumus kaip medalius. Ramiai, TAI MANO NUOMONĖ.

Taigi

Taigi portretas
Ir bylas kelia dabar, irteisia išimtinai pagal lytį. Melagingas ieškinys, buvusioji atvedė į teismą, ten kaip ufonautų vakume pasijutau- duoda suprast ko tu čia nori. Tipo viską palikti buvusiai turi, ir džiaugtis dar kad išnešei sveiką kailį, dar nepasodino. Baikite- NĖRA JOKIŲ TEISMŲ LT. Nes teismas turi atstovauti teisingumui. O ne korupcijai, nepotizmui ir feminizmui. Vyrai LT jau akivaizdžiai darosi nepageidaujami, kaip ir rusijoj kurie kslba apie karą. Visur, TV tik vyrai kalti akcentuoja ir muša. O jeigu moteris smurtauja net prieš kameras, tai teisina ją kodėl ji taip daro, neva įskaudinta. Žodžiu- LT tik vyrai kalti. Akivaizdu kad jau čia darosi nepakenčiama gyventi. Tai mano nuomonė
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių