Quantcast

Neatidumo per vakarinį piką Kaune kaina – keturi sužeisti eismo dalyviai

  • Teksto dydis:

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, per eismo įvykį, vakar pavakarę lėmusį spūsčių formavimąsi ant vadinamojo Šilainių kalno, nukentėjo net keturi žmonės. Du iš jų – mažamečiai berniukai, važiavę automobiliu „Audi A3“, į kurį atsitrenkė „BMW Serie 3“, kurio vairuotojas nesilaikė saugaus atstumo.

BMW, sukėlusį šį, kaip jau rašyta, apie pusę šešių vakaro užregistruotą eismo įvykį, vairavo 21-erių metų jaunuolis. Jis atsitrenkė į priekyje važiavusį ir sustojusį „Audi“, vairuojamą 38-erių metų moters.

Pastarosios automobilis nuo smūgio trenkėsi į priekyje sustojusį „Peugeot 407“.

Per šią serijinę kaktomušą, užregistruotą per patį vakarinį piką, medikų pagalbos prireikė „Peugeot“ bei „Audi“ vairuotojams ir pastarosios mažamečiams keleiviams – 8-erių bei 10-ies metų berniukams. Visi jie buvo pristatyti į gydymo įstaigą, kur jiems suteikta būtinoji medicininė pagalba.

Apie tai, kad kurio nors automobilio, dalyvavusio šiame susidūrime, vairuotojas būtų neblaivus, nepranešama.

Balandžio 2-ąją per eismo įvykius, užregistruotus Kaune bei Kauno rajone, nukentėjo net trečdalis visų tądien šalyje šiose nelaimėse sužeistų žmonių. Net šeši iš aštuoniolikos.

Apie pusę dešimt vakaro per mįslingą eismo įvykį Kulautuvos teritorijoje – kelyje Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda nukentėjo du žmonės. Anot į priešingą eismo juostą įvažiavusio automobilio „Fiat Scudo“ 49-erių metų vairuotojo, tai jis buvo priverstas padaryti, vengdamas susidūrimo su laukiniu gyvūnu – galbūt stirna. Tačiau, atrodo, vis tiek ją kliudė ir, nesuvaldęs automobilio, slydo šonu bei trenkėsi į „Nissan Almera“. Medikų pagalbos prireikė pastarojo 53-ejų metų vairuotojai bei 65-erių keleiviui. Abiems po apžiūros Kauno klinikose skirtas ambulatorinis gydymas.

Dar viena 58-erių metų keleivė nukentėjo tądien Kaune, važiuodama maršrutiniu autobusu. Jai taip pat skirtas ambulatorinis gydymas.

Per 92 šių metų dienas šalyje jau užregistruoti 648 eismo įvykiai, kurių metu sužeisti 763 žmonės, arba 126 daugiau, negu pernai per tą patį laikotarpį. O ir pačių eismo nelaimių šalies keliuose šiemet užregistruota jau 91 daugiau.


Šiame straipsnyje: avarijos kaunevakarinis pikassužeisti žmonėsavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Praeivis

Praeivis  portretas
Smske rašė i kelia nereik...ziuret ir rezultatas bummmm.....

...

... portretas
KOKIO velnio bobai vidury kelio sustot?..

Kvakas

Kvakas portretas
Jūs visiškai teisus, gyvename tikrame "gaidyne'.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių