Quantcast

N. Venckienei – smūgis iš JAV teismo

  • Teksto dydis:

JAV kalėjime kalinčios Neringos Venckienės viltys dužo.

Buvusi teisėja ir parlamentarė N. Venckienė nuo praėjusių metų siekia, kad jos ekstradicija iš JAV būtų sustabdyta.

Vis gi apeliacinės instancijos teismas liepos 15 dieną patvirtino anksčiau priimtą pirmosios instancijos teismo sprendimą atmesti N. Venckienės prašymą stabdyti jos ekstradicijos procesą, nurodoma viešai skelbiamoje teismo nutartyje.

„Prieš porą dienų Čikagos teismas atmetė mano mamos skundą sustabdyti jos ekstradiciją į Lietuvą. Viena iš pagrindinių priežasčių – Lietuvos vyriausybės pateikti melagingi „įrodymai“ ir pasenęs JAV ekstradicijos įstatymas, kuris neleidžia mano mamai net pateikti priešingų įrodymų arba argumentuoti politinę bylos esmę“, – socialiniame tinkle pirmadienio rytą rašė jos sūnus Karolis Venckus.

Anot jo,  kova nebaigta ne tik Lietuvoje bet ir JAV. 

Kada N. Venckienė bus perduota Lietuvai, nėra aišku.

Lietuvos prokurorai siekia N. Venckienės grąžinimo į Lietuvą, kad jai galėtų būti pateikti kaltinimai dėl teismo sprendimo perduoti dukterėčią motinai nevykdymo, tvirkinimo, neteisėto informacijos rinkimo, piktnaudžiavimo vaiko atstovo teisėmis ir kitų nusikaltimų.

N. Venckienė iš Lietuvos išvyko 2013 metais. Ji Čikagoje suimta 2018-ųjų vasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aja

Aja portretas
Teisme būtinai turi dalyvauti kažkur šiuo metu paslėpta Deimantė.Ji jau pakankamai paaugusi ir privalo duoti parodymus.Jei jos nebus,vadinasi,vyks ne teismas,o susidorojimas su auka.

Bambucio

Bambucio portretas
Gerbiamieji.propagandistai baikyt skelbt ta savo pedofilini melą. Šventai netikiu kad Venskiene pedofilu klane.nors jus ka, šita sistema danksto ponai korumpuotieji aukstose postuose sedintis.

deportas

deportas portretas
Gal ten ta ju teisine sistema ir biurokratija didziausia, kol isivaziuoja viskas... Bet negi ta pedofile rimtai galvojo, kad ji laimes su savo melaginga istorija ir nulis irodymu? Tokiu kaip ji su padirbtomis istorijomis i JAV atvyksta prasydamiesi politiniu prieglobsciu simtai tukstanciu. Pareigunai ten ne tokiu cirku mate, ta Venckiene yra nulis. Svarbiausia kad kartu su pedofile deportuotu ir jos sunu, nes jis irgi prisidejo prie viso to melo.
VISI KOMENTARAI 69

Galerijos

Daugiau straipsnių