Quantcast

N. Venckienei – prastos žinios iš JAV teismo

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų imigracijos teismas nusprendė atidėti buvusios teisėjos ir parlamentarės Neringos Venckienės prašymo suteikti prieglobstį nagrinėjimą nuo šių iki 2022 metų.

Šis sprendimas gali apsunkinti N. Venckienės galimybes likti JAV ir išvengti ekstradicijos į Lietuvą. Buvusi politikė anksčiau įtikinėjo JAV institucijas, kad jai tereikia kelių papildomų mėnesių Amerikoje, jog šalies tarnybos apsispręstų dėl prieglobsčio suteikimo.

N. Venckienės advokatas Markas Davidsonas (Markas Deividsonas) sakė, kad prašymo atidėjimas pakenks jos likimo JAV galimybėms.

Teisininkas tvirtino, jog sprendimą atidėti prieglobsčio klausimą paskelbęs imigracijos teismas nenurodė tam jokios priežasties.

Lietuvos prokurorai siekia N. Venckienės grąžinimo, kad jai galėtų būti pateikti kaltinimai dėl teismo sprendimo perduoti dukterėčią motinai nevykdymo, tvirkinimo, neteisėto informacijos rinkimo, piktnaudžiavimo vaiko atstovo teisėmis ir kitų nusikaltimų.

Pati N. Venckienė tvirtina, kad šie kaltinimai yra politiškai motyvuoti ir kad jos gyvybei iškiltų pavojus, jeigu ji būtų grąžinta į Lietuvą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

user

user  portretas
Jūs, lietuviai, naikinate patys vase. Jūsų ir taip mažai liko, lietuvių populiacijos skiačius mažėja, gimstamumo nėra, immigracija didžiulė, jūsų tauta išnyksta, kalba išnyksta. Jums reikia vienytis, jūs turite palaikyti vieni kitus, o žudate viens kitą. Ir svarbiausia, jau Rusijos jūs dėl to negalite apkaltinti. Nes jūs negalite normaliai sutarti patys tarpusavyje. Iš jūsų komentarų matosi, kad jūsų tauta neturi ateities, deja.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar jūs esate gerai įsitykine,kad Kedžiai yra kalti.Aš skaitau,kad jūs patys esate labai pavydūs,kerštingi žmonės.O aš tikiu,kad tai susidorojimas su Venckienę,nes ji tiksliai pasakė jog teisėsauga korumpuota.Kokie baisūs yra mūsų tautiečiai,tai jokio žmogiškumo,tik kad vienas kitą apjuodinti.O dabar dauguma palaiko tuos iškrypėlius,o jie veisiasi kaip tarakonai.Aš tikiu,kad tiesa nugalės,tikiu vis vien,kad Kedžiai nekalti.Stiprybės jiems.

Anonimas

Anonimas portretas
pritariu kaunieciui ir pilieciui; reikia tik apgailiastauti ,kad ta piktadare-isgama yra dar Lietuvos piliete gedu geda;;o gal pagydys psichiatrijos gydytojai??/Baisuokle su nudribusiomis zzandenomis
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių