Quantcast

Moteris norėjo per vestuves kalėjime perduoti 15 gramų heroino būsimam vyrui

  • Teksto dydis:

Teisėsauga teismui perdavė bylą, kurioje moteris kaltinama ketinusi vyrui, su kuriuo turėjo susituokti kalėjime, perduoti heroino.

Kaip penktadienį pranešė Kauno apygardos prokuratūra, anksčiau 15 kartų teista V. G., gavusi 23 kartus teisto, kalėjime bausmę atliekančio A. G. prašymą, pernai lapkritį iš A. S. ketino įgyti 15 gramų heroino.

Įtariama, kad moteris su dideliu kiekiu narkotinių medžiagų planavo vykti į Marijampolės pataisos namus, kur turėjo įvykti jos ir čia bausmę atliekančio A. G. vestuvės.

Moteriai susitikus su A. S., pareigūnai rado narkotines medžiagas ir paėmė iš jo liemenės kišenės nespėjus perduoti, todėl nusikalstamos veikos pabaigti nepavyko.

A. G. ir V. G. šioje byloje kaltinami dėl pasikėsinimo neteisėtai disponuoti narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu, o A. S. kaltinamas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Byla perduota nagrinėti Kauno apygardos teismui.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras Marius Venskūnas. Ikiteisminį tyrimą atliko Kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdybos ikiteisminio tyrimo skyriaus pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
Puiki pora,viena teista 15 kartų,kitas 23 kartus.Tuo ir verciasi,ar tokie dirba ką nors?parazitinis sluoksnis

taigi

taigi portretas
vestuvės iš išskaičiavimo :)

kamera nr.6

kamera nr.6 portretas
15 kartų teista... 23 kartus teistas ... gal juos amnestuokime ? vis tiek kaliūzė nepataiso - kam šerti už mūsų pinigus ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių