Quantcast

Mirtis Kauno policijos areštinėje: atsakymo ieškos ir puslitrio, rasto šalia velionio, turinyje

  • Teksto dydis:

Antradienio popietę Kauno policijos areštinės kieme konstatuota 53-ejų metų vyro, pristatyto čia už viešosios tvarkos pažeidimą, mirtis. Taip baigėsi pareigūnų reagavimas į pranešimą, kad prie vienos pačiame Kauno centre, Gedimino gatvėje, esančios parduotuvės sėdi, prašo pinigų ir nesitraukia kažkoks vyras.

Pasak Kauno policijos atstovės, toks pranešimas buvo gautas 14.15 val. Į įvykio vietą išsiųsti Reagavimo valdybos pareigūnai.

Nurodytoje vietoje jie rado ant šlapio grindinio gulintį vyrą. Šį pažadinus, jis sunkiai orientavosi aplinkoje – buvo akivaizdžiai neblaivus.

Kaip akcentavo policijos atstovė, apžiūrėjus šį vyriškį, jokių akivaizdžių smurto žymių nepastebėta. Niekuo nesiskundė ir jis pats. Tiesa, susikalbėti su juo buvo sunku. Todėl nuspręsta vežti šį viešosios tvarkos pažeidėją į ne per toliausiai esančią areštinę – asmenybės nustatymui bei padaryto pažeidimo apiforminimui.

Kadangi jis pats į pareigūnų automobilį įlipti nesugebėjo, buvo ten įkeltas. O, atvažiavus į areštinės kiemą, – iškeltas. Tada ir pastebėta, kad vyriškiui akivaizdžiai sutriko sveikata. Iškvietus greitosios medikus, iki šių atvykimo jam širdies masažą atliko patys pareigūnai.

Iš jų nelaimėlį perėmę greitosios medikai dar bandė šį reanimuoti apie pusvalandį. Galiausiai, 14.55 val. konstatuota mirtis.

Asociatyvi Eitvydo Kinaičio nuotr.

Kaip buvo nustatyta velionio asmenybė – pagal jo turėtus dokumentus, o gal – pagal pirštų atspaudus, policijos atstovė patikslinti negalėjo. O antroji prielaida dėl pirštų atspaudų galima, nes velionis buvo žinomas policijai – dėl panašių administracinių nusižengimų, pavartojus alkoholio.

Tiesa, šį kartą nustatyti jo girtumo nespėta. Tačiau, portalo kauno.diena.lt žiniomis, šalia gulinčiojo prie parduotuvės buvo rastas pusiau nugertas degtinės puslitris.

Anot ikiteisminį tyrimą dėl velionio mirties priežasties kuruosiančios prokurorės, bus tiriamas ir šio turinys – ar ten tikrai buvo tai, kas parašyta butelio etiketėje.

Greitosios medikai savo dokumentuose konstatavo, kad velionis mirė dar policijos automobilyje. O pasiteiravus jų, kas galėjo nutikti, atsakyta, kad greičiausiai širdis sustojo nuo per didelio alkoholio kiekio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pazekit kaip kieme suvaziuotos masinos

pazekit kaip kieme suvaziuotos masinos portretas
reikaluj esant a nei viena neisvaziuos laiku.... kurvos jum sunku sustatyt vairuotojo kampu i siena a kita puse palikt pravaziavimuj ? gandonai jus savam kieme nesusitvarkot a t kitiems teises atiminet greiti....... bicioku pakampes primetitos prispjaudytos nuo langu grotos krenta.... su tokiu poziuriu i darba jum sieno ravet nepatikeciau......

puslitrije buvo.... vakcina....

puslitrije buvo....  vakcina.... portretas
po PSD vezdo gardeliu kaukiu ir QR kodo as jau nebezinau kaip gyvent be vakcinu....daba ka atsipalaiduot turiu iskart po puse litro imt .... iskart.......a jus masazuodami man tik trukdot su elektriku aferistu trassformatoriais sneketis...

Simas

Simas portretas
Didžiausia bausmė alkoholiui, nuosprendis -SUNAIKINTI-
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių