Quantcast

Mikroautobuso vairuotojas mėgino užsidirbti iš neteisėtai pasisavintų degalų

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kauno pareigūnai išaiškino asmenį, kuris, pasinaudodamas įmonės transportu ir kuro kortele, pasisavino degalus iš degalinės. Nors vyras juos buvo pardavęs kitam asmeniui, tačiau pareigūnai operatyviai išaiškino šią nusikalstamą veiką.

Sausio 21 d. apie 19.10 val. krovininis mikroautobusas „VW Crafter“, vairuojamas vyro (g. 1985 m.), atvyko į degalinę, esančią Kaune, R. Kalantos g., kur užsipylė 170 litrų dyzelinio kuro.

Šiuos veiksmus vyras atliko neteisėtai, kadangi pasinaudojo įmonės, teikiančios transporto priemonių nuomos paslaugas, kuro kortele. Vyras kurą pylė į atsivežtą talpą, o ne į nuomojamos transporto priemonės kuro baką. Padaryta turtinė žala siekė apie 300 eurų.

Po 15 min. pareigūnai Kaune, Pramonės pr., sustabdė minėtą krovininį mikroautobusą „VW Crafter“. Atlikę transporto priemonės dalinę apžiūrą, viduje nerado talpos su galimai neteisėtai pasisavintu kuru, tačiau žaibiškai išaiškino, kad kuras buvo parduotas kitam vyrui (g. 1981 m.). Patikrinus pirkėjo automobilį „Hyundai“, kuras buvo surastas.

Sulaikytas vyras (g. 1985 m.), kuris neteisėtai pasisavino kurą ir jį pardavė kitam asmeniui, yra žinomas policijos pareigūnams. Vyras nėra Kauno apskrities gyventojas.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.


Šiame straipsnyje: vagystėdegalaiDegalų vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

,,

,, portretas
oi kokia vagystė, o kad mentai patys traukia kurą iš tarnybinių bakų ir į savo mašinas pilasi, tai ko saves jie nepagauna? jobani mentai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių