Quantcast

Tragiška avarija autostradoje ties Babtais: vienas žmogus žuvo vietoje, penki sužaloti

  • Teksto dydis:

Antradienį ryte automagistralėje Klaipėda-Kaunas susidūrė keturi automobiliai ir vilkikas, vienas žmogus žuvo.

Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė BNS sakė, kad, pirminiais duomenimis, avarija kilo, kai vienam nuo kelio nuvažiavusiam automobiliui sustojo padėti kiti automobiliai, į kuriuos iš galo atsitrenkė vilkikas.

Policija vėliau patikslino, kad nuo kelio buvo nuvažiavęs 24 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Passat“, jam padėti sustojo trys automobiliai – du „Toyota“ ir vienas „Peugeot“.

Į padėti sustojusius automobilius atsitrenkė 21 metų vyro vairuojamas vilkikas „Renault“.

Iš viso į ligoninę buvo pristatyti penki žmonės, eismo įvykyje žuvo vienas iš „Toyota“ keleivių – 68 metų vyras.

Anot policijos, visi vairuotojai įvykio metu buvo blaivūs.

Pasak Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos, pranešimas apie avariją autostradoje ties Babtais buvo gautas maždaug 11 valandą.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>Kelioninis \\\\\.../////

>>>Kelioninis   \\\\\...///// portretas
Šaunuolis,nes jie jau ne apnaglėję,o išprotėję.Važiuoant per Karmėlovą leistinu greičiu,tai keli samasvalai (fūros) būtinai lenks ir 'apšiks' langus ir mašiną.Kur policija ???,savivaldybių 'getus' tai saugojo smarkiau kaip gestapas žydus.O kur reikia pšššššššššššš.....................

Kelioninis

Kelioninis portretas
Įpatingai viršydami greitį furistai važiuoja su žvyro kroviniais,jeigu plentas ribotas 70km/h ir esi sąžiningas vairuotojas neviršiji greičio kaip kurie savivarčių sunkiųjų vairuotojai spaudžia važiuodami paskui,kaip kurie net signalizuoti pradeda jeigu važiuoju ribotų greičiu. Dabar įmontavau video registratorių ir tokius vairuotojus nufilmuotus perduoduosiu policijai.

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Savivartes furos varo kaip ferariai,visus u zversdami purvais ir stumdami nuo kelio.Vat nuo ko reikia pradeti.Paskui ir kitais.Pereme taksistu liga.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių