Quantcast

Lietuvos policijos ironiškas atsakas: socialinė akcija „Apstatyk Kauną trikojais“ tęsiasi

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Kaune buvo imituota mobilaus greičio matuoklio vagystė. Ji buvo nufilmuota ir įdėta į socialinius tinklus. Buvo teigiama, kad tai yra tikras trikojis, kuris paimamas ir pakraunamas į automobilio bagažinę.

„Žiūrėkit, ką radom! Operatorius paliko savo įrangą“, – į trikojį, o po to ir į automobilį atvira bagažine dėmesį atkreipė užsislaptinęs vaikinas. Jo balsas buvo pakeistas,  jis slėpė ne tik veidą, bet ir galvą.

Policijos reakcija į antradienį išplitusį vaizdo įrašą, kuriame gana realistiškai bandoma pavaizduoti mobilaus greičio matuoklio vagystę,  buvo vienareikšmiška.

„Pareigūnai tai vertina kaip galimą inscenizaciją ir provokaciją“, – sakė Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Penktadienio vakarą Lietuvos policija savo feisbuko paskyroje paliko štai tokį ironišką įrašą: „Socialinė akcija „Apstatyk Kauną trikojais“ tęsiasi. Šį vakarą susipažinome net su 4 „patruliais“, stačiusiais štai tokį muliažą. Kadangi trikojų Kaune daugėja, būkite atidūs, neviršykite greičio“.

Policija pasidalijo ir mobilaus greičio matuoklio muliažo nuotrauka. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Bet kiek dar yra nevipročių.Matai jis vairuos kaip norės,gadins turtą,traiškys žmomes ir prieš tą gaidį visi šokinės.Siaubas,nuo tokių išsigimėlių.____Kuo daugiau "TRIKOJŲ" ir nežymėtų policijos a/m ir didinti baudas.atiminėti ilgam laikui vaituotojo pažymejimus,net ir visam laikui.____Ne vieta žudikams už vairo.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Reikalinga kuo daugiau nežymėtų greičio matuoklių, nežymėtų policijos automobilių Lietuvos keliuosw ir miestų gatvėse o tai dabar tie kelių prietrankos, tik ne ereliai ar gaideliai negalima žeminti orių paukštelių vardo, važiuoje kaip šunys nutrūkę nuo lenciūgo, važiuok užmiesčio keliuose, miestų gatvėse kaip numato KET tai pravažiuoje kaip pro stovintį ir dar pirštą pasukina prie smilkinio atsieit durnas esi tik neaišku katras?

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Tik su vėzdu tuos gaidžius sutramdysi.Anksčiau,vienas skiauterėtas išsireiškė:-man laikytis KET reikalavimų yra žema.Tai ką su tokiu gaidžiu daryti?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių