Quantcast

Laisvės alėjoje – kaip filme: po kruvinų išgertuvių teko rinkti švirkštus

Ketvirtadienį maždaug pusantros valandos laikotarpiu policijos pareigūnams du kartus teko skubėti į Laisvės alėją tramdyti triukšmadarių.

Apie 16.30 val. šalia Soboro triukšmavo du girti vyrai. Atvykus pareigūnams, jie nesiliovė: elgėsi agresyviai, keikėsi. Vienas triukšmadarys (g. 1999 m.) buvo visiškai girtas – pripūtė 3,46 promiles. Vyresnis (g. 1991 m.) buvo blaivesnis – 2,86 promilės.

Svirduliuojantys smarkuoliai sulaikyti, jiems surašyti protokolai: teks atsakyti už pareigūnų teisėtų nurodymų ir reikalavimų nevykdymą ir už pasisklaidymą neblaiviems viešoje vietoje.

Kiek daugiau nei po valandos policininkams vėl teko skubėti į Laivės alėją, nes buvo gautas pranešimas apie iš buto sklindantį didžiulį triukšmą.

T. Biliūno/BNS nuotr.

Atvykus policininkams pilietiški asmenys jiems perdavė sulaikytą neblaivų vyrą (g. 1995 m.), kuris galimai smurtavo prieš moteris.

Dėl patirtų sužalojimų dvi moterys (g.1993 m., g. 1999 m.) apžiūrai pristatytos į gydymo įstaigą. Neblaivus vyras sulaikytas.

Tikėtina, kad triukšmingo pasismaginimo dalyviai svaiginosi ir narkotinėmis medžiagomis, nes po sulaikymo įvykio vietoje mėtėsi švirkštai, kuriuos surinko policijos pareigūnai.


Šiame straipsnyje: Laisvės alėjaGirtavimasnarkotikaismurtaspagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

kanapėlė, adatėlė,

kanapėlė, adatėlė, portretas
"Laisvėje" dar nelabai prigijusios, bet bromuose, pradedant nuo Šaulių būstinės (Romuvos teritorija), link "Metropolio", nepavargsit grožėtis vaizdais.

ups

ups portretas
Taigi, jo valdžia norėjo, tas ir gavosi... reikėjo pakviesti apsikuopti Armonaite su bendrais...

tik

tik portretas
matomai mazai to marmalo gavo tai patys /nemokamai/ didina dozes pries tai dar uzpile del viso pikto kuris nelaukia pakvietymo ir pats pasirodo ...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių