Quantcast

Laisvės alėją okupavo iškrypėlis: šokiravo ir jo pramogų liudytojų reakcija (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:
Dienraščio „Kauno diena“ rašinys

„Dar nesu to mačius!“ – nesusilaikė mergina, tapusi neeilinio vaizdo, užfiksuoto Kaune, Laisvės alėjoje, liudytoja. Šiuo šokiruojančiu įrašu, įkeltu į vieną iš socialinių tinklų, antradienio vakare su portalu kauno.diena.lt pasidalijo skaitytojai.

Portalo žiniomis, šis 25 sekundžių filmuke užfiksuotas veiksmas vyko naktį į sekmadienį. Įraše užfiksuotas laikas – 2.54 val. Veiksmo vieta – ties Laisvės alėjos ir Vasario 16-osios gatvės sankirta.

Mobiliuoju telefonu darytame įraše įamžintas ant vieno iš Laisvės alėjos suoliukų įsitaisęs iš pažiūros jaunas vyras be kelnių. Tik – su į viršų užkelta maikute ir kepuraite, dengiančia jo turbūt nuo karščio susisukusią galvą. Nors fone girdisi žmonių balsų klegesys, tiesa, panašu, kad sklindantis iš patalpos atvirais langais, šis naktinėtojas intensyviai masturbuojasi. Ir patenka į būrelio merginų akiratį.

 

 

Šios nuo to, ką mato, taip pat nesivaldo su epitetais. Galiausiai susizgrimba, kad reikėtų iškviesti policiją. Bet iškrypėlis lyg jau ir baigia savo šou. Ir įrašas, greičiausiai, jo autorėms išsigandus, kad kitu šio bekelnio taikiniu gali tapti jos, baigiasi.

Iš to, kas nufilmuota, galima daryti prielaidą ir, kad filmuko „herojus“ atvyko papramogauti į Laisvės alėją dviračiu. Šis stovi atremtas į suolelį.

Šiuo šokiruojančiu įrašu pasidaliję portalo skaitytojai klausė, kaip tokias „pramogas“ viešoje vietojo pramiegojo Laisvės alėjoje įrengtos vaizdo kameros? Gal peržiūrėjus jų įrašus paaiškėtų, kad tai, kas pateko į socialinius tinklus, tėra tik viena kasnakt šio iškrypėlio Laisvės alėjoje kuriamo serialo serijų?

Kauno apskrities VPK atstovės Gintarės Žulytės teigimu, jokio pranešimo apie tai, kad tąnakt kas nors panašiai Laisvės alėjoje elgtųsi, jos kolegos negavo. Nebuvo tokių pranešimų ir per pastarąsias dvi liepos savaites. Todėl jokio tyrimo dėl nufilmuoto akibrokšto policija nėra pradėjusi. O, kadangi įtariamasis nenustatytas, nėra galimybės patikslinti ir, ar jis policijai žinomas. Tačiau, jos atstovės patikinimu, Kaune tokių piktybinių išsišokėlių pastaruoju metu nėra.  O už tokį elgesį teoriškai gresia bauda nuo 30 iki 140 eurų.

Taip teigia Administracinių nusižengimų kodekso straipsnis, numatantis atsakomybę už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą, tiksliau – veiksmus, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį. Įkliuvus už tai pakartotinai jau gresia bauda nuo 140 iki 240 eurų.


Šiame straipsnyje: iškrypėlismasturbacijamasturbuojasi Laisvės alėjojenufilmuotas iškrypėlisiškrypėlis miesto centreskaitytojo naujienapagaminta-kd

NAUJAUSI KOMENTARAI

butu dejes

butu dejes portretas
i kake make tai niekam ne uzkliutu

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Vienas kvailys rašo:mosturbuojas 90 proc.,bet ne viešai,o šia dar ir suokiukas ne vaivorykštinis,neatitinkatis "LAISVĖS" standartų.

Tai,\\\\\.../////

Tai,\\\\\...///// portretas
nuostabu,vienas "laisvietis" vidurnaktį pasidročino,bet kaip būtų atrodę,jei meras būtų leidęs tūkstančiams dračylų demonstruotis L.A.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių