Quantcast

Laidų vedėja S. Jasevičiūtė iš „Vičiūnų restoranų grupės“ reikalauja 40 tūkst. litų

  • Teksto dydis:

Televizijos bei radijo laidų vedėjos Skaivos Jasevičiūtės kantrybė baigėsi – moteris padavė į teismą „Vičiūnų restoranų grupę“, kuri be sutikimo jos atvaizdą naudojo savo restoranų grupės „La Crepe“ valgiaraštyje, rašo delfi.lt.

Trečiadienį Kauno apylinkės teisme surengtas parengiamasis posėdis, tačiau susitarti gražiuoju pusėms greičiausiai nepavyks.

Istorija prasidėjo prieš dvejus metus, kai S. Jasevičiūtė dalyvavo restorano „La Crepe“ atidaryme. Renginio metu Skaiva iškepė lietinį ir buvo nufotografuota. Vėliau ši nuotrauka atsidūrė valgiaraštyje šalia patiekalo „Skaivos lietinis“.

Šiandien 31-erių metų moteris tikino, kad jokio atlygio už dalyvavimą renginyje negavo ir su „Vičiūnų restoranų grupę“ net nebendravo. Ji teigė, kad su kitomis įmonėmis buvo sutarusi, kad jos atvaizdas būtų naudojamas interneto portaluose ir lankstinukuose, o už tai per metus gavo 15 tūkst. litų.

„Per šiuos dvejus metus, kai „La Crepe“ naudojo mano atvaizdą, galbūt kitos bendrovės man nepateikė pasiūlymo tapti reklaminiu veidu. Taip aš galėjau prarasti pajamas“, – teisme kalbėjo žinoma moteris.

Ji dukart prašė nuotrauką pašalinti, tačiau į jos prašymą neatsižvelgta. Dabar S. Jasevičiūtė dėl pažeistų teisių į jos atvaizdą iš „Vičiūnų restoranų grupės“ reikalauja 40 tūkst. litų kompensacijos. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

H2O

H2O portretas
Gerai padare.Privatumas yra sventas.

ANYTA

ANYTA  portretas
NA VA IR UŠSIDIRBS GRAŽAUS PINIGELIO NE NEDIRBDAMA.NEPATINKA TAI SEDET REIKIA NAMUOSE IR NELISTI PO BLIKSEM.IR I ETERI TADA NIEKS NENAUDOS NUOTRAUKU.KA GAL BAISEI IŠEJUS

kirvis

kirvis portretas
grynas piaras!..
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių