Quantcast

Kuriozas: teises praradęs vyras pareigūnų akivaizdoje sėdo vairuoti BMW

  • Teksto dydis:

Kuomet pareigūnai iš asmens, padariusio Kelių eismo taisyklių pažeidimą, paima ir negrąžina vairuotojo pažymėjimą, tai reiškia, kad tuo metu pareigūnai taiko administracinio poveikio priemonę ir apriboja asmens teisę vairuoti transporto priemones. Visgi, to vienas vairuotojas iškart nesuprato.

Gruodžio 7 d. Kaune 44-erių metų vyrui už vairavimą neblaiviam paskirta 300 eurų bauda bei teisės vairuoti transporto priemones atėmimas 12 mėnesių.

Vos vyrui išėjus iš policijos pastato, pareigūnai pastebėjo, kaip šis įsėdo į automobilį „BMW X6“. Netrukus jį pasiviję pareigūnai priminė Šilutės rajono gyventojui apie paskirtą nuobaudą. Neatsakingam vairuotojui įteiktas administracinio nusižengimo protokolas už vairavimą, kuomet teisė vairuoti transporto priemones yra atima. Už tai gresia bauda iki 700 eurų.

 

 

Teisė vairuoti transporto priemones jau buvo atimta lapkričio 21 d., kuomet Kaune, Panerių g., patikrinimui sustabdžius jo vairuotą automobilį „Mitsubishi Pajero“, alkoholio matuokliu vyrui buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,49 prom. 

„Kuomet įtariama, kad administracinis nusižengimas padarytas asmeniui esant neblaiviam, ar apsvaigusiam nuo narkotinių, psichotropinių medžiagų, teisę vairuoti transporto priemones patvirtinantis pažymėjimas paimamas ir negrąžinamas tol, kol neįsiteisėja galutinis sprendimas“, – primena Kauno pareigūnai, pabrėždami, kad sėsti už vairo privalome blaivūs, taip nerizikuodami nei savo, nei kitų eismo dalyvių sveikata bei gyvybe.


Šiame straipsnyje: BMWteisėsatimtos teisės

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
ozkuciai lauke juk is po kampo kad soko dar nespes

ech

ech portretas
Nu bet ir kvailas... Bent jau darbo pabaigos būtų palaukęs... Bet, kaip liaudis sako, durnių ir bažnyčioj muša..

varelalidia79@gmail.com

varelalidia79@gmail.com portretas
Ar jums reikia paskolą pasiruošti naujųjų metų?; jūsų vaikams ir jūsų šeimai? el. paštas: varelalidia79@gmail.com Mes siūlome paskola nuo 1000 € iki 850.000 € ir daugiau, mūsų palūkanų norma yra 2% per metus. Jei esate tikrai domina, prašome susisiekti su mumis el. paštu Čia yra mūsų el. paštas: varelalidia79@gmail.com
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių