Quantcast

Kruvinas sekmadienis: ką nuo pareigūnų slepia durtinėmis žaizdomis nusėtas kaunietis?

  • Teksto dydis:

Policijos departamento suvestinė apie išskirtiniausius sekmadienio įvykius šalyje pradedama daug klausimų keliančiu pranešimu iš Kauno: į medikus dėl durtinių žaizdų kreipėsi Rokų gyventojas, kuris atsisakė pareigūnams paaiškinti įvykio aplinkybes.

Remiantis policijos suvestinėmis, šis 43-ejų metų asmuo į Kauno centre esantį Kauno ligoninės Traumatologijos punktą 11.19 val. atvyko pats.

Įvertinus nukentėjusiojo būklę, jį nuspręsta skubiai pervežti į Kauno klinikas.

Anot medikų, konstatuotos trys durtinės žaizdos įvairiose šio vyro kūno dalyse.

Nors suvestinėse teigiama, kad jis buvo paguldytas į ligoninę, Kauno policijos atstovė šiandien ryte patikslino, kad nukentėjusysis jau išleistas iš jos į namus gydytis ambulatoriškai.

Kadangi bendrauti su policija šis asmuo atsisakė, kaip ir rašyti jai pareiškimą, kol kas vyksta tik įvykio aplinkybių patikslinimas, po kurio ir bus sprendžiama, ar pradėti ikiteisminį tyrimą.

Anot policijos atstovės, lig šiol nukentėjusysis ne tik neturėjo jokių „teisinių uodegų“, bet ir nebuvo pakliuvęs į jos kolegų akiratį. O, ar šis asmuo buvo blaivus – jeigu ne šio mįslingo įvykio, tai bent kreipimosi į medikus metu, viliamasi, kad šie nustatė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksotas

Aleksotas portretas
Rokuose tik 20% normaliu. Velnynas visa kita. Ciumaj fasu duchai

HERA'klis

HERA'klis portretas
Kauno pusduhiu kompanija ir lageriniai bairiai.. Pastatykit etata nuo Vilniaus, pareigūna nepavaldu pusgaidžiams Kavensku mentams ir pamatysit kaip galiukai patys plauks y viršų.. 2000%

NU

NU portretas
BLE...DAR NEAISKU..UZ DOZES SKOLINGAS,SI KARTA I MISKA NEVEZE! NERA KAM PASISKUSTI,MENTAMS,JEI JIE SU BARYGOM VIENA RANKA MUSA! PER SAVAITE SLABOTKEI DU LAVONAI,VIENAS SKENDUOLIS,KITAS SUSMUKO...BLE.., GAL GALITE KAIFO KOKYBE PATIKRINTI,TAI VIS KAZKA GERO NUVEIKSITE!!!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių