Quantcast

Kriminalistų laimikis – du kilogramai amfetamino, sulaikytas ir platintojas iš Garliavos

  • Teksto dydis:

Marijampolės apskrities kriminalinės policijos pareigūnai išaiškino įtariamąjį narkotikų platinimu ir aptiko du kilogramus amfetamino.

Kaip antradienį pranešė policija, Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai slaptą sulaikymo operaciją surengė turėdami duomenų, kad Garliavos miesto gyventojas galėjo intensyviai platinti narkotines bei psichotropines medžiagas.

Pareigūnų duomenimis, dalis sulaikytojo išplatintų narkotinių ir psichotropinių medžiagų patekdavo į Marijampolės apskritį.

Kratų metu įtariamojo gyvenamojoje vietoje bei kitose konspiracinėse vietose buvo rasti ir paimti du kilogramai psichotropinės medžiagos, taip pat narkotinėms ir psichotropinėms medžiagoms pakuoti ir sverti skirtos priemonės.

Sulaikymas įvykdytas spalio 6 dieną. Pasak Marijampolės apskrities policijos atstovės, anksčiau apie jį nepranešta siekiant nepakenkti tyrimui.

Teisėsauga pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl labai didelio kiekio narkotinių medžiagų platinimo, už tai gresia iki 10 metų nelaisvės. Tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne tas

ne tas portretas
Kelias su takeliu anksciau ar veliau susikerta,o A.K zmogau, tau kelio atgal jau nebera..

Roma

Roma portretas
Kokie 10m jis ir toliau vaiksto gatvem savo ta baisia "Vyriska" eisena...kiek ten vaiku garliavos "gaujoi" is namu..nors turejo seniai sesti...manau jie priversti ta daryti...kaskam tai naudinga,o tie vaikai juk ir seimas turi...baisu...

Opa

Opa portretas
A.kleiza ozy pridaves savo "draugus" bek kuo greiciau
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių