Quantcast

Užpuolimas Ąžuolyno parke: sumušė iki sąmonės netekimo, paliko be kelnių

  • Teksto dydis:

Vėlų šeštadienio vakarą portalą kauno.diena.lt pasiekė susirūpinusio kauniečio informacija – vyras prašo atsiliepti visus, ką nors žinančius apie sunkiai protu suvokiamą užpuolimą Ąžuolyno parke.

Kaip pasakoja skaitytojas, nelaimė įvyko penktadienį apie 23 val.

„Buvo užpultas, apiplėštas ir pažemintas žmogus. Kuomet jis prarado sąmonę, užpuolikai pavogė mobilųjį telefoną, pinigus. Taip pat buvo nuvilkti džinsai ir juodos spalvos sportiniai batai“, – aplinkybes detalizuoja pašnekovas.

Kaunietis pasakoja, kad užpultasis – pilnametis. Jis, po sukrėtimo atgavęs sąmonę, turėjo pusnuogis eiti ieškoti pagalbos. Laimė, jį netrukus pastebėjo netoliese važiavę pareigūnai.

„Pareigūnai jį nuvežė į namus, pasakė, kad pirmadienį atvyktų į komisariatą parašyti pareiškimą“, – toliau dėstė vyras, pasak kurio, užpultasis patyrė ir sužalojimus, dėl kurių pirmadienį bus kreiptasi į šeimos gydytoją. 

Kaunietis prašo visų, ką nors žinančių ar mačiusių, skambinti telefonu +37063542757.

„Už bet kokią informaciją bus atsilyginta. Neleiskime, kad tokie dalykai vyktų mūsų mieste. Būkite atsargūs!“, – įspėjimais pokalbį baigia pašnekovas.


Šiame straipsnyje: Ąžuolyno parkasužpuolimasprašo pagalbossumušėapvogėužpultas kaunietisskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

komedija

komedija portretas
Gerbiamieji, kokios kameros? Prismenate nuotykį, kai ant asfalto buvo rašoma "TIESOS"? Policija tuojau pat prisistatė:) Rotušės a. mažai kamerų?:) O kiek ten paradyta nusikaltimų...

komedija

komedija portretas
"„Pareigūnai jį nuvežė į namus, pasakė, kad pirmadienį atvyktų į komisariatą parašyti pareiškimą“, – toliau dėstė vyras, pasak kurio, užpultasis patyrė ir sužalojimus, dėl kurių pirmadienį bus kreiptasi į šeimos gydytoją." Ir kam Kaune reikalinga policija? Beje, ar kas yra matęs Ąžuolyne bei kituose miesto parkuose bent vieną policininką?

hara

hara portretas
Tai Kaune "nusale" dar neisnyko?
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių