Quantcast

Kraupi avarija Karmėlavoje: smėlį vežęs sunkvežimis įvažiavo į vilkiką, teko vaduoti vairuotoją

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytą Karmėlavoje įvyko skaudi avarija. Susidūrė du krovininiai automobiliai. Iš vieno jų vaduotas vairuotojas. Dėl susidariusių spūsčių oro uosto prieigose kilo chaosas.

Liepos 1-ąją apie 8.55 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Karmėlavoje, važiuojant kryptimi link Kauno, smėlį vežęs sunkvežimis MAN įvažiavo į vilkiką MAN.

Vilkiką vairavo 61 metų vyras, sunkvežimį – 40-metis.

Kauno Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešta, jog sunkvežimyje prispaustas žmogus. Žmonių minėtoje transporto priemonėje gali būti ir daugiau.

Į įvykio Vilniaus g. vietą išsiųstos ugniagesių gelbėtojų, medikų ir policijos pajėgos.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

Kauno apskrities policijos atstovų turimais duomenimis, vaduojamas sunkvežimio vairuotojas. Pirminiais duomenimis, jis gyvas.

Pastarąjį išlaisvino ugniagesiai gelbėtojai. Pavojaus jo gyvybei nėra. Dėl daugybinių sužalojimų vyras pristatytas į gydymo įstaigą.

Policijos duomenimis, abu vairuotojai blaivūs.

Dėl nelaimės buvo visiškai sustojęs eismas, vėliau buvo leidžiama pravažiuoti, tačiau vis tiek susidarė transporto spūstys.

Liudininkų teigimu, dėl avarijos oro uosto prieigose kilo chaosas. Spūstyje strigo į lėktuvus skubantys žmonės.

„Dar taip nebuvau matęs: žmonės šoko iš automobilių juos palikdami ir su lagaminais pasileido bėgti į oro uostą. Atrodė tarsi scena iš kokio filmo“, –pasakojo kaunietis Marius.

Jei planuojate kelionę šia kryptimi, teks apsišarvuoti kantrybe.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTeismo nelaimėKarmėlava

NAUJAUSI KOMENTARAI

Neadekvatui :

Neadekvatui : portretas
Ir gaudo,ir baudzia net 3 kartus daugiau tarnybu,nei tave,civilioke! Bet is imoniu neatima licenziju uz pazeidima,o skiria pinigine bauda,kuria imones atskaito keliskart is vairuotoju algu! Todel deda skersa ant visu baudu ir toliau sodina eilini verga ant visiskai uzmustos masinos.

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Tie sma'sralščikai tai kelių siaubas,varinėja kaip su "FERARI" ir niekas jų negaudo,nebaudžia.Štai ir rezultatas.____Jokios užuojautos.

Birutė

Birutė portretas
Kiek dar bus tokių kamščių,kai įvykus avarijai , stovinčių mašinų vora sieks Kauną?Dar 2015 metais buvo žadėtas nutiesti aplinkkelis.Lėšos iš ES buvo skirtos,projektas paruoštas,tik kažkurios komunikacijos pamirštos.Gal pildo ir dirba iki šiol ?Matyt, turi atskristi į Karmėlavos oro uostą ypatingas svečias ir pastovėti porą valandų karštyje.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių