Quantcast

Kol vienas vyras pareigūnams demonstravo kovos menus, kitas bandė slėptis

  • Teksto dydis:

Šiąnakt Kauno pareigūnai sulaikė du vyrus, kurie įtariami vagyste. Vienas jų sulaikomas pasipriešino ir sužalojo pareigūną, kitas bandė pasprukti.

Spalio 28 d. apie 2.30 val. Kauno r., Kumpių k., saugodami ramų Kauno rajono gyventojų miegą, policijos pareigūnai pastebėjo du vyrus, kurie įtartinai sukiojosi šalia stovinčio sunkvežimio. Pamatę policijos pareigūnus vyrai sutriko. Sulaikant vieną iš jų (g. 1998 m.), jis priešinosi ir nesunkiai sužalojo policijos pareigūną.

Kitas vyras (g. 1997 m.) iš pradžių dar slapstėsi netoli įvykio vietos, tačiau, pasitelkus kelis papildomus ekipažus, kinologų ir bepiliočio orlaivio su termovizoriumi pagalbą, paryčiais buvo rastas žolėse.

Kauniečiai yra žinomi policijos pareigūnams.

Dėl pasikėsinimo padaryti nusikalstamą veiką, vagystės bei pasipriešinimo valstybės tarnautojui pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba areštas, arba laisvės apribojimas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir pademonstruotų

Ir pademonstruotų portretas
Pareigūnus gima įstatymas, pasipriešinimas ir tt. O žmogaus niekas negina. Pagal moterų melagingus pranešimus, vyrai dažnai patiria prievartą iš pareigūnų
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių