Quantcast

Ketvirtadienio avarijose dominavo lietus ir tamsa: pusė nukentėjusiųjų – Kaune bei pakaunėje

  • Teksto dydis:

Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse už praėjusią parą ir vėl ne kartą minimas Kaunas arba Kauno rajonas. Čia užregistruota pusė visų ketvirtadienį šalyje nutikusių eismo nelaimių – net penkios, per kurias nukentėjo žmonės.

Akcentuojant, kad visi šios rūšies eismo įvykiai praėjusią parą įvyko, esant šlapiai kelio dangai ar lyjant, o du trečdaliai iš jų – dar ir tamsiuoju paros metu, ketvirtadienio nelaimių Kauno gatvėse sąrašas pradedamas jau nuo aštuntą valandą ryto V.Krėvės prospekto pėsčiųjų perėjoje nukentėjusios 18-metės. Ją lyjant kliudė 44 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota Prius“.

Ketvirtadienį Kauno pėsčiųjų perėjose užregistruotos net dvi tokios nelaimės iš trijų, nutikusių tądien šalyje. Pavakarę nereguliuojamoje Taikos prospekto pėsčiųjų perėjoje, esant šlapiai kelio dangai, 58-erių metų Ukrainos pilietę partrenkė automobilis „VW Golf“, kurį vairavo 53 metų moteris.

Prieš aštuntą vakaro Šv. Gertrūdos ir Gimnazijos gatvių sankryžoje nukentėjo ir šaligatviu važiavęs 24 metų dviratininkas. Jis susidūrė su iš kiemo išvažiavusiu automobiliu, kurio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

Dvi eismo nelaimės, kuriose nukentėjo žmonės, ketvirtadienį užregistruotos ir pakaunėje.

Apie septintą ryto, lyjant, Garliavoje, Vytauto ir Sodų gatvių sankryžoje esančioje nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje buvo kliudyta elektriniu paspirtuku per ją važiavusi 36-erių metų moteris. Ji susidūrė su į kairę sukusiu automobiliu „Mitsubishi Pajero Montero“, kurį vairavo 43 metų vyras. Paspirtukininkė iš įvykio vietos nuvežta į ligoninę.

Ketvirtadienį pakaunėje nukentėjo ir vienas iš dviejų tądien šalyje į eismo įvykius patekusių mažamečių. Apie 15 val. Pažėrų kaime automobilio „BMW 525D“ 37-erių metų vairuotojas kliudė iš už stotelėje sustojusio autobuso į važiuojamąją kelio dalį įėjusį dvylikametį. Berniukas iš įvykio vietos taip pat buvo nuvežtas į ligoninę.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTeismo įvykisnukentėjo žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Netikras zuikis

Netikras zuikis portretas
Jei nebūtų sukiojami laikrodžiai, trečdalis sužeistųjų namus būtų pasiekę šviesiu paros metu ir sveiki bei gyvi.

Romulis

Romulis portretas
Kodel nusu angelai sargai vairuotojus baudzia nepraleidus pesciojo < o pestysis be atsvaitu tamsoj ivezliojo i pereja ir jam ne motais kad jis nematomas Ryte gatviu apsvietima isjungia puse astuoniu lyjant gi nieko nesimato !!! Vakare velgi jau tamsu o gatves kaip uztemdytos Valdziazmogiai ar turit sveiko proto

Tik

Tik  portretas
alus ir tamsa! Dar zakristijonas Ruta tai zinojo!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių