Quantcast

Keistos dramos kauniečių butuose: aiškintis, kas vyksta, teko lipant per langus

  • Teksto dydis:

Praėjusią budėjimo parą Kauno ugniagesiai gelbėtojai net du kartus kviestis policijos pagalbon, šiai negalint patekti į butus, kuriuose, kaip buvo pranešta Bendrajam pagalbos centrui, vyko kažkokie kriminalai. Po vieno tokio skambučio į Šilainius net buvo išsiųstas didžiausias Kauno ugniagesių turimas autokeltuvas, kuriuo galima pasiekti net šešioliktą aukštą.

Anot Kauno policijos atstovės, trečiadienį apie 19 val. užregistruotas pranešimas, kad viename Baltijos gatvės devyniaaukštyje – tiksliau viename jo septintojo aukšto bute vyksta kažkoks konfliktas. Kas ten gyvena, skambinusieji teigė nežinantys. Kaip ir to, ar siųsti įvykio vieton ir greitosios medikus, bei, kokiam skaičiui žmonių reikės jų pagalbos.

Į įvykio vietą atskubėjusių policijos patrulių niekas į šį butą neįsileido. Nors jo languose degė šviesa. Todėl tradiciškai tokiais atvejais pareigūnai išsikvietė pagalbon ugniagesius gelbėtojus.

Tačiau šių praėjusios paros suvestinėse pranešama, kad įvykio vieton nusiųstos 42 metrų aukščio autokopėčios privažiuoti prie minėto buto langų septintajame aukšte negalėjo, nes pradėjo klimpti pievoje. Todėl po kurio laiko grįžo atgal į savo komandą, nes daugiau jų pagalbos policijai, apsisprendusiai, kad šio buto durų nelauš, nereikėjo.

Kodėl, portalui kauno.diena.lt patikslino Kauno policijos atstovė. Jos teigimu, per patį šios apgulties įkarštį į įvykio vietą iš kažkur atėjo ketvirtą dešimtį bebaigianti moteris, kuri teigė, kad tai ji ne per seniausiai konfliktavo šiame bute su sutuoktiniu. Apie tai, kad ji būtų su akivaizdžiomis smurto žymėmis, ar neblaivi, duomenų nėra.

Anot policijos atstovės, pradėtas šio įvykio aplinkybių patikslinimas, po kurio bus sprendžiama, ar pradėti ir ikiteisminį tyrimą.

Ketvirtadienį paryčiais Kauno specialiosios tarnybos skubėjo ir į vieną Garliavos R.Mizaros gatvės namą. Pasak Kauno policijos atstovės, 5.10 val. Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą, kad šio namo koridoriuje guli vyras, o šalia jo stovi moteris su kitu vyru. Skambinusioji baiminosi, kad ši pora gulinčiajam kažką padarė.

Ir šiame iškvietime prireikė ugniagesių gelbėtojų autokopėčių, nes policijos niekas vidun neįsileido. Ugniagesiams gelbėtojams patekus į šį namą per antrojo aukšto langą, vidun įleisti policininkai bei greitosios medikai aptiko tik vieną moterį, kuri, kaip paaiškėjo, juos ir kvietė. Ją išsivežė greitoji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių