Quantcast

Kedžiams ir A. Skučienei – teismo kirtis

  • Teksto dydis:

Alytaus rajono apylinkės teismas penktadienį kaltais dėl trukdymo antstolio veiklai pripažino Audronę Skučienę, Laimą Kedienę ir jos sutuoktinį Vytautą Andrių Kedį.

Alytaus rajono apylinkės teismas penktadienį kaltais dėl trukdymo antstolio veiklai pripažino Audronę Skučienę, Laimą Kedienę ir jos sutuoktinį Vytautą Andrių Kedį.

L.Kedienei skirta 3 tūkst. 250 litų piniginė bauda, jo sutuoktiniui - 2,6 tūkst. litų piniginė bauda. A.Skučienei skirta 1,3 tūkst. litų piniginė bauda.

A.Skučienei dar buvo pateikti įtarimai dėl pasipriešinimo pareigūnams, tačiau teismas nusprendė, kad jos veikoje nėra nusikaltimo požymių, moteris gali už tai atsakyti tik administracine tvarka. Jai iškelta administracinė byla, pranešė teismo atstovė spaudai Vilma Grigaravičienė.

Bylos duomenimis, 2012 kovo 23 d. šie Garliavos gyventojai įtariami trukdę antstolės, siekusios vykdyti teismo sprendimą, veiklai. A.Skučienė įtarta pasipriešinimu tarnybos pareigas atlikusiems policijos pareigūnams. Tuo metu ketinta įvykdyti teismo sprendimą dėl Drąsiaus Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės dukters perdavimą motinai.

Policijos pareigūnas, kuriam D.Kedžio teta A.Skučienė, kaip įtariama, bandė nuplėšti kaukę, byloje buvo pateikęs 10 tūkst. litų neturtinės žalos ieškinį.

Ilgą laiką D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukra gyveno senelių ir tetos buvusios teisėjos Neringos Venckienės namuose Garliavoje. Motinai ir antstoliams ilgą laiką nepavyko įvykdyti teismo sprendimo ir susigrąžinti dukrą iš globojamų giminaičių.

2012 metų gegužės 17 dieną Kauno rajone, Garliavoje, dalyvaujant 240 policijos pareigūnų, įvykdytas teismo sprendimas ir tuomet aštuonerių metų mergaitė perduota motinai L.Stankūnaitei. Dabar jos abi yra valstybės saugomos liudytojos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to gaila

to gaila portretas
ko slepiesi pasakyk,kad esi simnko

VYCKA

VYCKA portretas
GERBIU NERINGA,KURI PASAKĖ TEISYBE APIE LIETUVOS TEISMUS.GALIME BRABALSUOTI,KIEK PASITIKI TEISMAIS,TEISĖTVARKININKAIS IR KITAIS SUKČIAIS LABAI JAU MYLINČIUS PINIGUS.MANO NUOMONĖ.

Gaila

Gaila portretas
Taip ir turi būti teisinėje valstybėje - nemoki žmoniškai su vaikais bendrauti, tai mokėk baudas.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių