Quantcast

Kavos gurmanų buveinėje Šančiuose kilo gaisras: ugniagesiai darbavosi valandą

  • Teksto dydis:

Pirmadienį apie 13.30 val. Kauno ugniagesiai gelbėtojai buvo iškviesti į tikros kavos namus „Vero Cofee House“, išsikėlusius iš miesto centro – Kęstučio gatvės į Šančius.

Pirmasis apie degantį galimai kebabinės, esančios šalia prekybos centro „Norfa“, kaip teigta, stogą pranešė A.Juozapavičiaus prospektu važiavusio automobilio vairuotojas.

Į įvykio vietą išskubėjo dvi autocisternos iš tiek pat Kauno ugniagesių komandų ir antras pagal dydį jų turimas keltuvas, kurio aukštis – 36 metrai.

Pasiekus gaisravietę, paaiškėjo, kad dūmai veržiasi iš dviejų aukštų pastate, kurio plotas 750 kvadr. metrų, įsikūrusios kavos gurmanų buveinės – „Vero Cofee House“.

Patekus į jo vidų konstatuota, kad dega keli kavos skrudinimo aparatai. Jie užgesinti per dešimt minučių. Tačiau, po to dar vyko būtini ardymo darbai.

Be to, panaudojus keltuvą, apžiūrėtas ir lydyta skarda dengtas pastato stogas bei jo kaminas – ar gaisras nepersimetė ir ten.

Gaisravietę ugniagesiai gelbėtojai paliko tik 14.30 val., konstatavę, kad niekas iš šios įstaigos darbuotojų nenukentėjo ir gaisras visiškai užgesintas, o patalpos išvėdintos.

Portalui kauno.diena.lt paskambinus po to į degusius kavos namus, atsiliepusi barista teigė, kad viskas gerai. Karantino metu jie prekiauja kava tik išsinešimui. Pastebėjus gaisrą, iki ugniagesių atvykimo jis gesintas savo jėgomis. Ir niekas iš kolegų nenukentėjo, nes laiku paliko dūmuose skendinčias patalpas.

Pašnekovė tikino, kad nelaimė jų veiklos nesutrikdė. Tiesa, įstaigos vadovas laiko pokalbiams su žiniasklaida neturėjo dėl būtinų darbų likviduojant įvykio padarinius.

Realiausia, anot ugniagesių gelbėtojų, versija, kad gaisrą sukėlė gedimas elektros įrangoje arba instaliacijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AČIŪ NE TIK UGNIAGESIAMS

AČIŪ NE TIK UGNIAGESIAMS portretas
, bet ir žurnalistams, atradusiems stogą, dengtą " lydyta skarda"...Gerai dar , kad kavinių stogus ne lydytu sūriu užkloja :)

virginija

virginija portretas
noreciau suzinoti kur prie norfos kebabine,prie pat gyvenu,bet kebabines nemaciau...

AČIŪ Ugniagesiams

AČIŪ Ugniagesiams portretas
už operatyvų ir meistrišką gaisro likvidavimą.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių