Quantcast

Kauno ugniagesiams teko vaduoti pirtyje įkalintą mažametį

  • Teksto dydis:

Savaitgalį į vieną Garliavos apylinkių seniūnijos Ilgakiemio kaimo kiemą sugužėjo Kauno specialiosios tarnybos. Daugiau kaip valandą trukusi jų apgultis baigėsi pirties, kurioje neblaivus vyras buvo užsirakinęs su mažamečiu, šturmu.

Būtent apie tokią situaciją, prašydami šeštadienį, apie 18 val., ugniagesių gelbėtojų pagalbos, šiems pasakojo policijos pareigūnai. Jie patys pranešimą apie prievarta uždarytą ir neišleidžiamą mažametį gavo dar apie 17 val. Tačiau patys jo išlaisvinti nesugebėjo.

Problema išspręsta ugniagesiams gelbėtojams pasitelkus diskinį pjūklą bei laužtuvą.

Pro išlaužtas pirties duris jos vidun patekę policininkai rado ten vizualiai neblaivų vyrą ir mokyklinio amžiaus mažametį. Šis perduotas mamai, kuri, pirminiais duomenimis, ir buvo šios specialiųjų tarnybų apgulties iniciatorė.

Anot Kauno policijos atstovės, fiziškai šio įvykio metu niekas nenukentėjo. Todėl dar sprendžiama, kaip įvertinti su mažamečiu pirtyje užsidariusio 50-mečio poelgį. Kas jis prievarta ten laikytam mažamečiui, policijos atstovė nekomentavo, motyvuodama vaiko duomenų apsauga.

Negalėjo policijos atstovė atsakyti ir į klausimą, koks buvo šio 50-mečio girtumas, nes šis atsisakė jį tikrintis.

Pirminiais duomenimis, šis įvykis yra susijęs su kažkokiais teisiniais procesais, liečiančiais jo dalyvius. Anot seniūnijos darbuotojų, visa ši istorija prasidėjo prieš maždaug porą metų.

„Visą informaciją perdavėme vaiko teisių apsaugos specialistams“, – tik tiek šiandien galėjo pasakyti policijos atstovė, kurios kolegos patys dar jokio sprendimo nebuvo priėmę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir vel

Ir vel portretas
Pijoku dramos

Ginri, Saugoti, Padėti

Ginri, Saugoti, Padėti portretas
Žmona dėl vyro šantažo reiktų patikrinti galimai norėjo sūnų apsaugoti..

vardas

vardas portretas
sugūžėjo autoriaus protelis jei tokias klaidas daro, gėda.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių