Quantcast

Kauno specialiosios tarnybos išgelbėjo jauno vyro gyvybę

  • Teksto dydis:

Naktį į ketvirtadienį visos Kauno specialiosios tarnybos skubėjo į vieną Vilijampolėje esančios Vytenio gatvės penkiaaukštį. Kilusios sumaišties rezultatas – spėta išgelbėti jauno vyro gyvybė.

Startu šiai specialiųjų tarnybų operacijai tapo maždaug pusvalandis po vidurnakčio Bendrojo pagalbos centro telefonu 112 užregistruotas pranešimas apie viename minėto penkiaaukščio butų galinčią įvykti neatitaisomą tragediją.

Apie tai pranešė, pirminiais duomenimis, kažkas iš šio buto šeimininko pažįstamų, labai sunerimęs, kad pagalba gali pavėluoti ir prašęs specialiųjų tarnybų paskubėti.

Pirmiesiems į įvykio vietą suskubusiems policijos pareigūnams nurodyto buto durų niekas neatidarė, dėl ko tradiciškai tokiais atvejais paprašyta specialia technika ginkluotų ugniagesių gelbėtojų pagalbos.

Šie įlipo į nurodytą, pirminiais duomenimis, antrojo aukšto butą savo ištraukiamomis kopėčiomis ir įleido į jį policiją.

Bendromis pastangomis 30-metis buto šeimininkas rastas ne tik gyvas, bet ir, pirminiais duomenimis, nesusižalojęs.

Jis perduotas į įvykio vietą atskubėjusiems greitosios medikams. Šie nuvežė vyriškį į vieną iš Kauno ligoninių, kur jam bus suteikta tokiais atvejais būtina pagalba.


Šiame straipsnyje: pagalbos telišgelbėta gyvybėKauno specialiosios tarnybos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ilona

Ilona portretas
Ar tikrai reikėjo tai daryt? Kiek visiems tai kainavo? Tokių etatinių, kurie kas mėnesį gąsdina savo artimuosius, draugus kad nusižudys - pilna. Tik vis "nesugeba" to padaryt. Tai tegul padaro, jei tokie kieti, o ne kitiem gyvenima "ėda".

...

... portretas
CHM: "Bendromis pastangomis 30-metis buto šeimininkas rastas ne tik gyvas, bet ir, pirminiais duomenimis, nesusižalojęs" - tai KAIP su Konstitucijoj garantuotu buto neliečiamumo principu, NEGI privalu kiekvieną besibeldžiantį įsileist?.. (o tie psich. grifai - ir vėl: "Tik duokit mums kandidatą į aukas!")

Kas jį privertė iki to

Kas jį privertė iki to portretas
Ir kam taip daryt tokiam jaunam būnant. Tik reikia džiaugtis jaunyste ir gyvent kol Dievas leis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių